VISA - cumpărături dintr-o mișcare

Cu noile carduri VISA ai mai multe avantaje la cumpărături!

 

  • Economii

Spre deosebire de bancomate, unde retragerea banilor poate fi comisionată, când plătești cu cardul VISA de la Mobiasbancă ai întotdeauna comision 0 MDL. Astfel, banii tăi sunt în siguranță și nu pierzi timp căutând un bancomat în apropiere.

  • Siguranță

este un serviciu gratuit atașat cardului tău VISA care îți asigură cumpărături online fără griji, în condiţii de siguranţă maximă, protejându-ţi economiile la fiecare etapă de procesare.

  • Rapiditate și simplitate

Cu tehnologia CONTACTLESS faci foarte rapid plăți de până la 200 lei la comercianții care afișează sigla  fără a mai tasta PIN codul, prin simpla apropiere a cardului de terminal.

  • CASHBACK garantat

De fiecare dată când faci cumpărături în Republica Moldova cu cardul tău VISA Classic și VISA Gold  de la Mobiasbancă la benzinării, supermarketuri, magazine, restaurante etc., primești o parte din bani înapoi direct pe card pentru fiecare tranzacţie efectuată.*

 

VISA Electron VISA Classic debit VISA Gold

 

  VISA Classic credit  
 

 

* Informații suplimentare găsești în Regulamentul campaniei de loialitate atașat cardurilor VISA emise de Mobiasbancă, plasat pe site-ul oficial al băncii.

Pentru mai multe detalii te poți adresa la unitățile Mobiasbancă sau apela serviciul Contactell 022 256-456, disponibil 24/24.

 
Informații utile:

Funcționalitatea contactless
Serviciul 3D Secure (Verified by VISA)
Lista de Tarife și Comisioane