Angajatorul Mobiasbanca

Ce reprezintă angajatorul Mobiasbanca?

Valoare

Facem parte din grupul financiar european OTP Group, iar valorile Grupului dezvoltate pe parcursul a peste 71 de ani sunt integrate și în personalitatea Mobiasbanca.

Stabilitate

Știm cât de mult contează siguranța zilei de mâine, iar noi ți-o oferim.

Dezvoltare

Din moment ce îți dorești să excelezi în carieră, îți oferim această oportunitate, prin numeroasele cursuri de dezvoltare profesională pe care le vei urma la Centrul de Formare.

Performanță

În fiecare semestru vei avea parte de o discuție amicală cu superiorul tău în care veți comunica despre ce ai reușit să realizezi, ce obiective îți propui și cum poți fi ajutat să le realizezi, îți vei cunoaște avantajele și nivelul de performanță. 

Mod sănătos de viață

Starea ta de bine e ceea ce ne dorim. Iar modul sănătos de viață este ceea ce ne definește.  Îți oferim posibilitatea de a frecventa gratuit sala de sport de care dispunem, oportunități de implicare în evenimente sociale și de voluntariat, care sprijină sportul, modul activ de viață, arta și cultura. În plus, îți oferim asigurare de sănătate și posibilitatea de a efectua anual examene medicale gratuite. 

Angajator de top

Conform rezultatelor studiilor „Cele mai bune companii pentru care merită să lucrezi”, realizat de AXA Management Consulting – 2010, 2011, 2015, 2016, Mobiasbanca este în top 10 companii mari, fiind evaluate criteriile: condițiile de lucru, oportunități de dezvoltare, remunerare și beneficii, colaborare în companie, structura și scopurile organizaționale.

 

Cum este văzută Mobiasbanca de către angajații săi vedeți în videourile de mai jos