Stagierea la Mobiasbancă

Transformă stagiul de practică într-o oportunitate!

Știm cât de importantă este susținerea atunci când urci primele trepte în formarea ta profesională, iată de ce Mobiasbancă îți oferă oportunitatea de a-ți desfășura stagiile de practică alături de echipa noastră de profesioniști, de la care să înveți și să aplici cunoștințele acumulate la facultate.

Dacă urmezi studii la una dintre universitățile din țară sau de peste hotare, la specialități cu profil economic sau tehnic, dacă ai rezultate academice foarte bune, te caracterizează spiritul de echipă, ești energic și ai planuri îndrăznețe pe care vrei să le implementezi, vino în echipa noastră.

Pentru a accesa un stagiu de practică în echipa Mobiasbancă, expediază-ne CV-ul însoțit de o scrisoare de intenție la adresa de e-mail resurse.umane@mobiasbanca.md, iar în funcție de disponibilitatea la acel moment vei primi un răspuns la cererea ta.

 

Generația de stagiari din vara 2017

 
„Stagiul meu de practică la Mobiasbancă reprezintă o experiență utilă, în urma căreia am dobândit cunoștințe și aptitudini noi. Vă mulțumesc frumos că mi-ați acordat oportunitatea de a face parte din această echipă.”   „Stagiul la Mobiasbancă a fost o experiență de neuitat, care mi-a permis să descopăr sectorul bancar din altă prismă. Aici am aflat cum funcționează banca și, ceea ce este foarte important pentru mine, relațiile cu clienții, am cunoscut persoane noi, care m-au îndrumat și mereu m-au ajutat să învăț. Vă sunt recunoscător.
Mihaela Cîrnici
Universitatea Lille 1, Franța
  Andrei Aramă
Universitatea Toulouse 1 Capitole, Franța

 

 
„Pe parcursul stagierii în Departamentul Comunicare și Calitate am avut alături un colectiv profesionist, cald și amabil, care m-a sprijinit necondiționat. Am simțit că fac parte din echipă și am învățat lucruri noi. Mulțumesc, Mobiasbancă!”   „Cred că stagiile de vară sunt acea parte a vieții de student care te învață cel mai mult și din care îți formezi cele mai importante concluzii.  Organizația în care îți petreci acest stagiu te poate influența enorm, iar eu m-am convins că Mobiasbancă este o alegere corectă. Mulțumesc, Mobiasbancă!”
Alexandrina Olari
LCC International University, Klaipeda, Lituania
  Eugeniu Papuha
Stockholm School of Economics, Riga, Letonia

 

   
  „Revin în Franța la studii plăcut surprinsă de amabilitatea și profesionalismul echipei Mobiasbancă, alături de care am trăit prima experiență de muncă în Republica Moldova, care rămâne una absolut memorabilă. Grand merci, Mobiasbancă!”  
  Aurelia Pușcaș
ICN Business School, Metz, Franța