Stagierea la Mobiasbancă

Transformă stagiul de practică într-o oportunitate!

Știm cât de importantă este susținerea atunci când urci primele trepte în formarea ta profesională, iată de ce Mobiasbancă îți oferă oportunitatea de a-ți desfășura stagiile de practică alături de echipa noastră de profesioniști, de la care să înveți și să aplici cunoștințele acumulate la facultate.

Dacă urmezi studii la una dintre universitățile din țară sau de peste hotare, la specialități cu profil economic sau tehnic, dacă ai rezultate academice foarte bune, te caracterizează spiritul de echipă, ești energic și ai planuri îndrăznețe pe care vrei să le implementezi, vino în echipa noastră.

Pentru a accesa un stagiu de practică în echipa Mobiasbancă, expediază-ne CV-ul însoțit de o scrisoare de intenție la adresa de e-mail resurse.umane@mobiasbanca.md, iar în funcție de disponibilitatea la acel moment vei primi un răspuns la cererea ta.

 

Generația de stagiari din vara 2018

 
Iuliana Golub
Universitatea Bocconi, Economie si Finanțe Internaționale
 
Valeria Scutelnic
Academia de Studii Economice din Moldova
”Am făcut această alegere fiind atrasă de valorile promovate de Mobiasbancă și de imaginea sa ireproșabilă pe piața bancară din Republica Moldova. În mod deosebit, am apreciat inițiativa născută din colaborarea Mobiasbancă, BERD și Uniunea Europeană pentru lansarea liniei de credit EU4Business, care implică atât de multe avantaje pentru economia locală.
Sunt sigură că programul de stagiu la Mobiasbancă a fost o inițiere foarte bună pentru cariera mea, deoarece aici se operează, într-adevăr, după standarde și rigori europene.”
 
”În urma stagiului am dobândit aptitudini noi de comunicare cu clienții, iar felul meu de a gândi a devenit mai constructiv și mai pro-activ. Este foarte important să înțelegi corect preferințele și să oferi o rezolvare eficientă și sigură cerințelor fiecăruia. Aici am învățat să mă bucur pentru succesul clienților și să contribui la realizarea aspirațiilor lor.  
Sunt convinsă că la Mobiasbancă îmi pot realiza cel mai important obiectiv – urcarea noilor trepte în carieră. 
 
Angajată în funcția de OGU, Sucursala nr. 2 Icam”
 
Daniela Pelin
Academia de Studii Economice din Moldova
 
Liliana Ticu
Academia de Studii Economice din Moldova
”Am avut un mare noroc și plăcere să fac parte din echipa Departamentului Clienți Corporativi si Autorități Locale, care m-a primit cu mare căldură și emoții pozitive. Alături de ei am înțeles cu adevărat ce înseamnă spiritul de echipă, cum să înfrunt dificultățile și cum să valorific cunoștințele acumulate. Am învățat multe și multe mai am de învățat. E un mare avantaj să te dezvolți profesional și personal într-o asemenea echipă.
 
Angajată în funcția de Analist, Departamentul Clienți Corporativi si Autorități Locale”
 
”Mobiasbancă este printre puținele bănci care plasează informații cu privire la  stagiere. Așa am reușit să candidez aici pentru un stagiu de practică și am primit imediat un răspuns. Îndemn studenții să expedieze CV-ul pentru un stagiu la Mobiasbancă, fiindcă aici vor dobândi într-un timp rapid calitățile și cunoștințele necesare pentru a fi un specialist desăvârșit. Vă mulțumesc pentru șansă și pentru încredere! Contează enorm pentru mine. 
 
Angajată în funcția de Consilier primire clienți, Sucursala nr. 3 Ciocana”
 
 
Alexandru Lungu 
Universitatea de Stat din Moldova
 
Ion Cucias 
Academia de Studii Economice din Moldova
”Am selectat potențialii angajatori cu viziuni corespunzătoare valorilor mele, iar Mobiasbancă se afla din start în topul opțiunilor. Fiind o bancă  prestigioasă, am considerat că trebuie neapărat să încerc și să-mi realizez aspirațiile – de a învăța și de a mă forma ca specialist bun de la profesioniști valoroși. 
E adevărat că e o mare oportunitate să fii parte a echipei Mobiasbancă, iar eu continui să mă bucur de fiecare zi de muncă alături de colegii mei. 
 
Angajat în funcția de Analist operațional, Centrul Procesare Servicii Clienți”
 
”Mobiasbancă, după părerea mea, este cea mai bună bancă din Moldova. Faptul că aparține unui grup internațional inspiră încredere. Stagiul la Mobiasbancă m-a ajutat să aplic în practică cunoștințele acumulate la facultate, dar și să învăț mult. Văzând spiritul de echipă și profesionalismul colegilor, a fost firesc ca angajarea la această bancă să se transforme într-un obiectiv, pe care deja l-am îndeplinit.
 
Angajat în funcția de Corporate Middle Officer, Departamentul Large Corporate”
 

 

   
Axenia Samocrainaia
Universitatea Liberă Internațională din Moldova
   
«La sfârșitul stagiului de practică în cadrul Departamentului Comunicare si Calitate al Mobiasbancă înțeleg mai mult ca oricând că acesta are un rol și rost aparte pentru viitoarea mea carieră. În această perioadă am avut sansa să particip la realizarea proiectelor de comunicare internă și externă, de identitate vizuală și de promovare. Astfel am reusit să înteleg  cum funcționează departamentul și care sunt obiectivele unui manager de comunicare. Sunt aspecte pe care trebuie să le testezi și cu care să rezonezi. Vă mulțumesc pentru oportunitatea de a fi membru al echipei. A fost o experiență care m-a convins că mi-am ales corect domeniul profesional.»    

Generația de stagiari din vara 2017

 
„Stagiul meu de practică la Mobiasbancă reprezintă o experiență utilă, în urma căreia am dobândit cunoștințe și aptitudini noi. Vă mulțumesc frumos că mi-ați acordat oportunitatea de a face parte din această echipă.”   „Stagiul la Mobiasbancă a fost o experiență de neuitat, care mi-a permis să descopăr sectorul bancar din altă prismă. Aici am aflat cum funcționează banca și, ceea ce este foarte important pentru mine, relațiile cu clienții, am cunoscut persoane noi, care m-au îndrumat și mereu m-au ajutat să învăț. Vă sunt recunoscător.”
Mihaela Cîrnici
Universitatea Lille 1, Franța
  Andrei Aramă
Universitatea Toulouse 1 Capitole, Franța

 

 
„Pe parcursul stagierii în Departamentul Comunicare și Calitate am avut alături un colectiv profesionist, cald și amabil, care m-a sprijinit necondiționat. Am simțit că fac parte din echipă și am învățat lucruri noi. Mulțumesc, Mobiasbancă!”   „Cred că stagiile de vară sunt acea parte a vieții de student care te învață cel mai mult și din care îți formezi cele mai importante concluzii.  Organizația în care îți petreci acest stagiu te poate influența enorm, iar eu m-am convins că Mobiasbancă este o alegere corectă. Mulțumesc, Mobiasbancă!”
Alexandrina Olari
LCC International University, Klaipeda, Lituania
  Eugeniu Papuha
Stockholm School of Economics, Riga, Letonia

 

   
„Revin în Franța la studii plăcut surprinsă de amabilitatea și profesionalismul echipei Mobiasbancă, alături de care am trăit prima experiență de muncă în Republica Moldova, care rămâne una absolut memorabilă. Grand merci, Mobiasbancă!”    
Aurelia Pușcaș
ICN Business School, Metz, Franța