OTP Bank - partener al Chișinău Big Hearts Maraton

OTP Bank - partener al Chișinău Big Hearts MaratonPe 25 septembrie 2022, Echipa OTP Bank și-a încălțat ghetele, și-a deschis inima și a alergat în cadrul Chișinău Big Hearts Marathon, susținând cauza socială a evenimentului – colectarea de fonduri pentru reconstruirea orașelor ucrainene afectate de război.

Participăm la acest eveniment încă de la prima ediție, maratonul devenind parte a culturii noastre corporative. Numărul alergătorilor crește de la un an la altul, ceea ce nu poate decât să ne bucure.

În acest an am oferit participanților tricouri cu mesaje motivaționale și câteva surprize în kitul de start, în semn de susținere, dar și pentru a reaminti că sportul, mișcarea, participarea în activități de voluntariat este benefică pentru starea noastră fizică și emoțională.

Mulțumim colegilor care au participat la eveniment și colegilor care au fost alături susținând alergătorii pe traseu. Le mulțumim organizatorilor pentru un eveniment de nivel european și pentru oportunitatea de a fi în continuare, partenerul oficial al acestuia.

Ne-am bucurat să vedem un număr atât de mare pe participanți, printre care parteneri și colegi din alte bănci, semn că scopurile bune adună oameni pe măsură, care își consolidează efortul și energia în proiecte de impact.

Share on Facebook