Grupul Société Générale

Société Générale este unul dintre cele mai mari grupuri de servicii financiare din Europa. Axându-se pe modelul universal bancar diversificat, Grupul îmbină soliditatea financiară cu strategie de creştere susţinută şi tinde spre a deveni o bancă de referinţă în relaţii bancare, recunoscută pe piaţă, aproape de clienţii săi, aleasă pentru calitatea serviciilor şi angajamentul echipelor sale.

Peste 148,000 de angajaţi, în 76 de ţări ale lumii, colaborează cu peste 30 de milioane de clienţi în toată lumea zilnic.

Echipele Société Générale oferă consiliere şi servicii persoanelor fizice, întreprinderilor mici şi mijlocii, clienţilor corporativi şi instituţionali în trei domenii:

  • Retail banking în Franţa cu reţeaua Société Générale, Credit du Nord şi Boursorama
  • Retail banking internaţional, cu prezenţa în Europa Centrală şi de Est, Rusia, în bazinul Mediteranian, în Africa sub-sahariană, în Asia şi în teritoriile franceze de peste mări
  • Corporate şi investment banking cu expertiză globală în investment banking, finanţe şi pe pieţele globale.

Société Générale de asemenea este un jucător semnificativ în finanţări specializate şi asigurări, private banking, servicii de management al activelor şi titlurilor de valoare.

Société Générale participă la principalii indici de investiţii social responsabili: FTSE4Good, ASPI, DJSI World şi DJSI Europe.

Pentru mai multe informaţii ne puteţi urmări pe Twitter @societegenerale sau vizita site-ul nostru www.societegenerale.com.

 

Groupul Société Générale la 150 de ani