Cadouri peste aşteptări de la Mobiasbanca

04 Nov 2019
De sărbători dorințele tale devin realitate!
 
Mobiasbanca te surprinde cu cea mai avantajoasă ofertă de creditare, pentru că știm cât de important este să dărui bucurii celor dragi! 
 
Îţi acordăm credite fără gaj până la 200 000 MDL, în baza buletinului de identitate, cu o aprobare de la 30 de minute*, fără comisioane de acordare şi analiză dosar.
 
Iar ca sărbătorile să fie și mai frumoase, te bucurăm cu o dobândă specială, de la 2% anual.
 
Mobiasbanca - OTP group, cadouri peste aşteptări!
 
Oferta este valabilă până la 31.01.2020
 
Pentru mai multe detalii contactează consilierul tău personal de la Mobiasbanca sau apelează Call Center la 022 256 456, disponibil 24/7.
___________________________________________________________________________
*Termenul de 30 minute se calculează din momentul depunerii de către solicitant a documentației complete și a oferirii tuturor informațiilor necesare analizei solicitate de către Bancă, fiind condiționat de îndeplinirea criteriilor de eligibilitate și verificării veniturilor exclusiv în baza de date a Serviciului Fiscal de Stat. Termenul de aprobare depinde de suma creditului și complexitatea dosarului. În cazul în care veniturile nu sunt declarate la Serviciul Fiscal de Stat, este necesar de a prezenta documente confirmative adiționale. Pentru o sumă mai mare de 60 000 MDL, se va solicita confirmarea deținerii unui bun imobil în proprietate. Pentru o sumă mai mare de 100 000 MDL, se va solicita fidejusiunea. Pentru un credit TO_TO de 200 000 lei, cu o dobândă fixă de 2%, pe 60 luni, cu un comision de administrare lunară de 0.5% din sumă, dobânda anuală efectivă constituie 13,29% (calculele sunt exemplificative).