Mobiasbanca alături de discipolii Special Olympics

04 Dec 2019
De Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități, marcată la nivel mondial pe 3 decembrie, Mobiasbanca este alături de discipolii mișcării sportive Special Olympics, integrați în şcoala auxiliară specializată nr.6, și susține incluziunea socială  a acestora prin sport și dreptul la educație.
 
Elevii cu nevoi speciale au marcat această zi printr-un eveniment cu muzică și dans, un dans al cărucioarelor. Dizabilitățile nu i-au oprit pe copii să se bucure de sărbătoare și au întâmpinat cu zambete oaspeții veniți cu daruri dulci în vizită.
 
Mobiasbancă – OTP Group S.A. este partenerul „Special Olympics” Moldova din anul 2010, susținând participarea copiilor cu nevoi intelectuale speciale la competiții sportive internaționale. În martie a.c., Mobiasbanca a sponsorizat participarea sportivilor la jocurile sportive Special Olimpics din Abu Dhabi, la probele de înnot, boccia și fotbal.
 
Asociația Special Olympics în Republica Moldova marchează 51 de ani de la înființare, având misiunea de a încuraja incluziunea socială a copiilor cu dizabilități fizice și intelectuale prin mișcare și activități sportive.