Acum poți deveni client Mobiasbanca oriunde te-ai afla. Deschide un cont bancar pentru afacerea ta!

14 Apr 2020
Noi, la Mobiasbanca – OTP Group, știm bine că, atunci când ai o afacere de gestionat, nu ai timp de pierdut! 
 
Anume acest fapt ne-a motivat să simplificăm și mai mult procesul de stabilire a relațiilor cu noii noștri clienți – persoane juridice! 
 
Acum poți deveni client Mobiasbanca de la distanță, online, fără costuri și fără timp pierdut pe drum sau în cozi la ghișee! Mobiasbanca îți oferă autonomia și libertatea de care ai nevoie, fie că ești la birou sau iți gestionezi afacerea cât #staiacasă!
 
Devino client Mobiasbanca – OTP Group și deschide conturile companiei tale de la distanță, în 3 pași simpli:
 
1. Descarcă formularele bancare și lista documentelor conexe potrivit  formei organizaționale a persoanei juridice;
2. Completează în format electronic formularele descărcate și pregătește pachetul necesar de documente, conform listei corespunzătoare; 
3. Aplică semnătura electronică avansată calificată (semnătura aplicată în relația cu organul fiscal) pe fiecare formular și copie de document și expediază-le în format electronic la adresa de email: business.support@mobiasbanca.md
 
Mai mult, pentru gestiunea conturilor în timp real și în deplină siguranță, Mobiasbanca îți oferă posibilitatea unică de aderare de la distanță la serviciul Business Internet Banking.
 
Bucură-te de funcționalitățile acestui serviciu în mod gratuit, timp de 3 luni din momentul aderării, precum și de alte facilități tranzacționale!
 
Banca te va informa prin telefon și email, despre derularea procesului de deschidere a conturilor și de aderare la serviciul Business Internet Banking. După anularea stării de urgență națională, te așteptăm la bancă pentru a consolida și mai mult parteneriatul nostru, întru prosperarea afacerii tale!
 
Pentru mai multe detalii, te îndemnăm să contactezi Serviciul Suport la (+373) 22 812 555.
 
***
 
Mobiasbanca – OTP Group recomandă tuturor clienților să evite deplasarea la oficiile băncii și să respecte regulile prevăzute de regimul stării de urgență pentru a se proteja și a preveni afectarea sănătății celor din jur!  
 
Echipa Mobiasbanca – OTP Group