Cu Mastercard și Mobiasbanca ai parte de reduceri pentru un nou look sau o garderobă cool!

10 Jul 2020

Vrei să-ți surprinzi prietenii cu un nou look? 

Intră pe Farfetch.com - locul unde sunt adunate colecțiile brandurilor de lux și designerilor cu renume mondial, și vei descoperi o experiență inedită de shopping!

Iar în perioada 1 Iulie – 31 Decembrie 2020 poți beneficia de 10% reducere* la comenzile on-line de minim 200 USD

 

Tot ce trebuie să faci, pentru a te bucura de reducere, este:

  1. Să deții un card de tip Mastercard Premium* de la Mobiasbanca – OTP Group și să îl utilizezi în calitate de metodă principală de plată,

  2. Să te înregistrezi pe Farfetch.com și sa faci o comandă de minim 200 USD (sau suma echivalentă),

  3. Să aplici codul promoțional MASTERCARD10 la înregistrarea comenzii.

 

Pentru detalii accesează acest link.

 

Important!

La comenzile on-line de peste hotare se pot aplica restricții de livrare, în dependență de locul de unde a fost efectuată comanda.

Promoția nu este valabilă în următoarele țări: Rusia, Brazilia, China, Hong Kong, Kazahstan, Belarus, Armenia și Kârgâzstan.

Promoția este valabilă doar pentru anumite mărci/brand-uri și doar pentru produsele cu prețuri fără alte reduceri.

Promoția nu este aplicabilă în același timp cu alte promoții, oferte, carduri de reducere, vouchere sau privilegii VIP de pe platforma Farfetch, decât dacă altfel nu este indicat pe site.

 

Farfetch este creat pentru a onora moda. Este locul unde sunt adunate colecții rafinate ale brandurilor cu renume mondial. Platforma adună iubitorii de modă înaltă, curatorii și creatorii din întreaga lume. Farfetch conține mai mult de 700 buticuri și branduri, cu livrare în 190 de țări din întreaga lume. Pătrunde în universul on-line de modă pe www.farfetch.com.

 

Pentru cumpărături mai stilate,

Cu Mobiasbanca – OTP Group și Mastercard

 

*Cardurile Mastercard Premium de la Mobiasbanca – OTP, care pot fi utilizate în cadrul ofertei sunt: Mastercard Gold, Mastercard Platinum, Mastercard World Elite și Mastercard Business.