Mobiasbanca – OTP Group clasată în topul celor mai mari bănci comerciale din Europa de Sud-Est

09 Oct 2019
Mobiasbanca – OTP Group a fost inclusă în clasamentul celor mai mari bănci comerciale din Europa de Sud-Est, conform clasamentului SEENEWS TOP 100 SEE BANKS realizat de Business Intelligence for Southeast Europe. 
 
Conform agenției, Mobiasbanca face parte din grupul cele 4 bănci din Republica Moldova incluse în clasament, situându-se pe locul 100, cu active de 562,7 milioane de euro şi un profit de 15,1 milioane euro în anul 2018.
 
Mobiasbanca OTP-Group S.A. este  parte a unuia dintre cele mai importante grupuri financiare din Ungaria și regiunea Europei Centrale și de Est”. Oferă  servicii și produse moderne, care corespund standardelor internaţionale şi o abordare individuală în relaţia cu clienţii, reflectată prin rapiditatea operaţiunilor, sporirea gradului de confort al clienţilor şi personalizarea ofertelor bancare. 
 
Cu 730 de angajați, 53 de sucursale pe întreg teritoriul Moldovei și peste 166 mii de clienți activi, Mobiasbanca este clasificată ca una dintre cele mai de încredere bănci pe piața Moldovei.