Mobiasbancă celebrează Ziua profesională a lucrătorului bancar

04 Jun 2019
Ziua profesională a lucrătorului bancar este un frumos prilej de a adresa cele mai sincere felicitări, urări de sănătate și succese în activitatea profesională, tuturor angajaților din sistemul bancar al R. Moldova.
 
Felicitări deosebite și înalte aprecieri adresăm colegilor Mobiasbancă, a căror activitate în sistemul bancar a fost remarcată de către Asociația Băncilor din Moldova (ABM). 
 
Cu distincţia supremă a Asociaţiei Băncilor din Moldova - Medalia Onorifică „Meritul Bancar”, pentru merite deosebite în dezvoltarea şi promovarea sistemului bancar din Republica Moldova,  a fost decorată Lilia Nacu, Șef Centru de Formare, Departamentul Resurse Umane. 
 
Pentru activitate remarcabilă în sistemul bancar, realizări în carieră şi profesionalism demonstrat,  au fost apreciați cu Diplome de Onoare ale ABM -  Mobiasbancariana Apostu, Director Administrativ, Structura Regională Râșcani, Hatuna Maximciuc, Director Sucursala nr. 14 Comrat și Iurie Țirdea, Șef Departament Guvernanță Corporativă.
 
Felicităm colegii pentru aceste merite deosebite, având convingerea că vor continua să avanseze cu aceeași responsabilitate și dedicație pe această cale profesională.