O nouă sucursală Mobiasbanca OTP-Group își așteaptă clienții fideli, în centrul orașului Chișinău

05 Dec 2019
Începând de astăzi, Mobiasbanca - OTP S.A. Group își așteaptă clienții fideli într-o locație nouă, sucursala „Ștefan cel Mare”, de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfînt, nr. 130, mun. Chișinău. 
 
Este prima sucursală amenajată în totalitate conform standardelor OTP Group, într-un stil european, cu o suprafață mai mare, pentru comoditatea clienților și asigurarea condițiilor moderne de muncă pentru angajații băncii.  
 
Clienții vor fi deserviți într-o atmosferă prietenoasă, colorată și vor avea parte de o  gamă completă de servicii bancare. De asemenea, sucursala este dotată cu un bancomat pentru operaţiuni de retragere a banilor și alimentare a contului de card. 
 
 
La evenimentul de deschidere au participat clienții sucursalei și conducerea băncii.  
”Vrem să fim alături de clienți și să creștem împreună. Suntem mândri că am reușit să lansăm modelul de sucursale al OTP Group, unul plin de culoare și prietenos”, a declarat  președintele Comitetului de Direcție – CEO,  László Diósi. 
 
Președintele Consiliului Băncii, dl Zoltan Major, prezent la eveniment, a reiterat că Mobiasbanca dorește să dezvolte produsele de creditare și de depozitare, dar cu predilecție produsele digitale, pentru a facilita interacțiunea clienților cu banca și a crește calitatea deservirii acestora. 
 
 
Menționăm că, noua sucursală are 12 angajați care deservesc peste 5000 de clienți și a fost inaugurată în urma comasării sucursalei nr. 16 „Piaţa Centrală” cu sucursala nr. 25 „Ştefan cel Mare”. 
 
Sucursala va activa de luni până vineri, cu un program de la 09.00 – 17.00 și pauza de masă între 13:00 - 14:00. 
 
Vă așteptăm cu drag!