Oferta specială pentru utilizatorii serviciului Business Internet Banking

01 Apr 2020
Stimați clienți,
 
Pe lângă măsurile pe care le-am adoptat în această perioadă, în sprijinul agenților economici, venim cu beneficii adiționale pentru cei care își gestionează afacerea prin intermediul serviciului Business Internet Banking. 
 
Astfel, începând cu 1 aprilie 2020, puteți beneficia absolut gratuit* de: 
 
- Deschiderea conturilor noi;
- Efectuarea plăților în lei către terți, în interiorul băncii;
- Efectuarea plăților în valută străină, între conturile proprii;
- Solicitarea copiei mesajului SWIFT. 
 
De asemenea, vă informăm că plățile interbancare în lei, în regim de urgență, vor fi efectuate la tariful standard aplicat plăților normale -  3,50 lei / plată, iar termenul limită de prezentare a ordinelor de plată pentru a fi procesate în aceeași zi – a fost actualizat în corespundere cu cerințele Băncii Naționale și orarul de lucru al sucursalelor băncii.
 
Vă reamintim că, în aceasta perioadă Mobiasbanca – OTP Group oferă posibilitatea aderării de la distanță la serviciul Business Internet Banking, fie că sunteți client existent sau încă sunteți în căutarea unui partener de încredere pentru afacerea Dumneavoastră!
 
Pentru detalii, va rugăm să accesați acest link.
 
Vă mulțumim pentru cooperare și vă îndemnăm să aveți grijă de sănătatea DVS!
 
*ofertă specială, valabilă până la 31.05.2020 pentru clienții noi și existenți, aplicabilă doar pentru tranzacțiile efectuate prin serviciul Business Internet Banking!
 
Cu respect, 
Echipa Mobiasbanca – OTP Group.