Sucursala nr.32 Căușeni are un sediu nou pe principala arteră a orașului

13 Nov 2020

Planurile de dezvoltare și transformare ale Mobiasbanca OTP – Group sunt în plină desfășurare, avansând cu relocările și reamenajerile sucursalelor în locații mai confortabile și cu un design nou, în corespundere cu standardele OTP Group.

Clienții Mobiasbanca – OTP Group din or. Căușeni sunt așteptați într-un sediu nou al sucursalei, relocată pe o arteră principală a orașului, cu sală operațională spațioasă ce oferă clienților nu doar confort, dar și discreție necesară.

Echipa  profesionistă și dedicată formată din șapte persoane, este pregătită pentru a presta întregul spectru de servicii bancare: consultarea și deservirea persoanelor fizice și juridice cu privire la produsele și serviciile băncii, deschiderea depozitelor, acordarea creditelor, servicii de încasări, operațiuni de schimb valutar,  transferuri bănești, altele. Iar asta înseamnă că indiferent de necesitățile și planurile financiare pe care le au persoanele din sud-estul țării, acum pot beneficia în continuare de servicii profesioniste.

Sucursala și-a început activitatea în anul 2012, iar cu prilejul relocării și reamenajării sediului  în stilistica OTP Group, a fost organizat un eveniment cu clienții sucursalei și conducerea băncii.

„Suntem prezenți pe piața financiară din Moldova cu intenția de a facilita asigurarea serviciilor bancare la cel mai înalt nivel de calitate. Acest fapt presupune că indiferent de regiune, operațiune, tranzacție realizată sau statut financiar, fiecare client al Mobiasbanca – OTP Group contează. Relocarea Sucursala nr. 32 „Căuşeni" face parte din demersul nostru de transformare și îmbunătățire a serviciilor, de susținere a afacerilor locale și  oferirea accesului populației la servicii financiare eficace”, a declarat  președintele Comitetului de Direcție – CEO,  László Diósi.