Surprinde-ți familia și persoanele dragi cu Mastercard și IWOOT!

27 Jul 2020

Vrei să faci o surpriză celor dragi?

Pe IWOOT.com - lider în comerțul online de cadouri, produse electronice, jucării, haine și elemente decorative - vei găsi cadouri unice și deosebite, pentru surprize memorabile.

Vizitează magazinul online pentru inspirație sau pentru a găsi cadoul potrivit și obține o reducere de 15% pentru cumpărăturile efectuate, indiferent de sumă.

Promoția este valabilă până pe 31 decembrie 2020.

 

Condițiile promoției:

  1. Înregistrează-te pe IWOOT.com

  2. Adaugă în coș, produsele pe care le-ai ales

  3. Introdu codul promoțional PRIVILEGE15 în timpul efectuării comenzii

  4. Plătește comanda cu un card de tip Mastercard Debit, Standard, Gold, Platnum, World Elite sau Business de la Mobiasbanca – OTP Group.

 

Excepții: 

Codul promoțional poate fi utilizat în combinație cu alte promoții sau oferte, dacă nu este indicat altceva.

Toate codurile promoționale sunt supuse unei reduceri maxime echivalente cu 1£ (o liră sterlină) la 1% (un procent) de reducere. De exemplu, un cod de reducere de 10% oferă o reducere maximă de 10£, un cod de reducere de 20% oferă o reducere maximă de 20£.

Ocazional și la discreția sa, IWOOT poate majora sau micșora valoarea nominală a reducerilor pentru promoțiile individuale.

Voucherele cu codurile IWOOT nu se aplică pentru: LEGO, Playmobil, console de jocuri, electronice, iPad, toate «experience day», divertisment și articole individuale cu reducere.

Detaliile și condițiile de vânzare ale mărfurilor le puteți găsi aici.

 

Pentru un shopping mai plăcut, 

Mobiasbanca – OTP Group și Mastercard