Special Persoane Autorizate*

Pentru că suntem dedicaţi profesiei tale!


Vreţi să vă gestionaţi activitatea curentă cu banca, în mod simplu şi eficient?

Operaţi cu conturile Dumneavoastră de la distanţă, oricând şi oriunde, fără a mai fi nevoie să vă deplasaţi la sediile unităţilor noastre:


Aveţi nevoie de finanţare?

Oferta Mobiasbancă de finanţare acoperă:

  • Finanţarea activităţii curente;
  • Finanţarea investiţiilor - pentru achiziţionarea echipamentelor, vehiculelor sau amenajarea sediului; pentru construirea, modernizarea, extinderea sau achiziţia de mobilier şi terenuri;
  • Creditul de Nevoi personale nenominalizate - vă pune la dispoziţie resursele financiare de care aveţi nevoie, fără a fi necesar să justificaţi utilizarea acestora.


Vreţi să vă valorificaţi banii în condiţii de siguranţă?

Mobiasbancă vă propune următoarele soluţii de economisire:

Pentru economiile personale:

Pentru disponibilităţile rezultate din afacere:


Oferta bancară dedicată persoanelor autorizate este completată acum de promoţii speciale:

Campania ReSTART:

Mobiasbancă poate refinanţa toate tipurile de credite pe care le aveţi deja la una sau mai multe instituţii financiare, în orice monedă, indiferent dacă au fost contractate pe numele Dumneavoastră sau ale companiei pe care o conduceţi, la o dobândă cu cel puţin 10% mai mică şi un comision de acordare de 0%.

Campania Graţie la rată + dobânda preferenţială

Contractând un credit pentru afacere sau nevoi personale, veţi putea beneficia de o perioada de graţie de până la 6 luni, şi de o dobândă redusă faţă de cea standard, cu până la -3 p.p. pentru această perioadă.

Solicitaţi consilierului dedicat detalii referitoare la aceste promoţii sau programaţi o întâlnire cu un consilier de clientelă din orice unitate a băncii, apelând la serviciul Contactell 022 256-456.
 

*Birouri / Cabinete de avocaţi; notari; mediatori; interpreţi şi traducători; experţi judiciari; executori judecătoreşti.