Persoane Autorizate*

Pentru că suntem dedicaţi profesiei tale!


Vreţi să vă gestionaţi activitatea curentă cu banca, în mod simplu şi eficient?

Timpul economisit este la fel de prețios, ca și banii economisiți! Mobiasbanca vă oferă ocazia să operaţi cu conturile Dumneavoastră de la distanţă, oricând şi oriunde, fără a mai fi nevoie să vă deplasaţi la sediile unităţilor noastre:

Tot ce trebuie să faceți este să alegeți opțiunea care se potrivește intereselor dumneavoastră și tipului de cont de care dispuneți.

 

Banca vă stă la dispoziţie pentru a vă acorda asistenţă sau informaţii adiţionale, prin:

  • Consilierul bancar din orice unitate Mobiasbanca
  • Serviciul Contactell, disponibil în fiecare zi, 24 ore din 24, la numărul de telefon 022 256 456.

Aveţi nevoie de finanţare?

Avem câteva opțiuni de finanțare, pentru a rezolva majoritatea problemelor și a oferi posibilitatea unei alegeri personalizate. Un credit bun înseamnă, în primul rând, flexibilitate.  Indiferent de scopul pentru care solicitați creditul, puteți obține suma necesară în timp util, cu un pachet minim de documente și întreaga susținere de care ați putea avea nevoie. 

Oferta Mobiasbanca de finanţare acoperă:

  • Finanţarea activităţii curente;
  • Finanţarea investiţiilor - pentru achiziţionarea echipamentelor, vehiculelor sau amenajarea sediului; pentru construirea, modernizarea, extinderea sau achiziţia de mobilier şi terenuri;
  • Creditul de Nevoi personale nenominalizate - vă pune la dispoziţie resursele financiare de care aveţi nevoie, fără a fi necesar să justificaţi utilizarea acestora.


Vreţi să vă valorificaţi banii în condiţii de siguranţă?

Securitatea banilor este maximă doar în cadrul unei instituții specializate. Un depozit presupune, pe lângă siguranță și ritmicitatea acțiunilor, și un avantaj efectiv – dobânda. Conturile de economii oferă și maleabilitate în utilizare, pentru că depunerile și viramentele sunt în totalitate la discreția dumneavoastră, putând fi efectuate oricând doriți. Mai mult, conturile de economii nu sunt controlate prin intervale strict determinate de timp pentru acțiuni, deci oferă libertate maximă de gestionare, păstrând condițiile de siguranță.

Mobiasbanca vă propune următoarele soluţii de economisire:

Pentru economiile personale:

Pentru disponibilităţile rezultate din afacere:


Oferta bancară dedicată persoanelor autorizate este completată acum de promoţii speciale:

Campania ReSTART:

Mobiasbanca poate refinanţa toate tipurile de credite pe care le aveţi deja la una sau mai multe instituţii financiare, în orice monedă, indiferent dacă au fost contractate pe numele Dumneavoastră sau ale companiei pe care o conduceţi, la o dobândă cu cel puţin 10% mai mică şi un comision de acordare de 0%. Astfel, vă puteți recăpăta controlul asupra situației financiare, cu efort minim.

Campania Graţie la rată + dobânda preferenţială

Mobiasbanca oferă și o serie de avantaje, pe lângă cele tipice pentru fiecare tip de credit. Contractând un credit pentru afacere sau nevoi personale, veţi putea beneficia de o perioada de graţie de până la 6 luni, şi de o dobândă redusă faţă de cea standard, cu până la -3 p.p. pentru această perioadă.

Solicitaţi consilierului dedicat detalii referitoare la aceste promoţii sau programaţi o întâlnire cu un consilier de clientelă din orice unitate a băncii, apelând la serviciul Call Center 022 256-456.

*Birouri / Cabinete de avocaţi; notari; mediatori; interpreţi şi traducători; experţi judiciari; executori judecătoreşti.