Asigurare Card

Dacă eşti titular sau utilizator al unui cont curent cu card ataşat, deschis la Ma: Master Card Gold, MasterCard, Debit MasterCard, în MDL, USD sau EUR ai posibilitatea să beneficiezi de Serviciu de Asigurare Card - Asigurare Card, Acte, Chei şi Telefon Mobil, oferit de o companie de asigurări din Moldova în temeiul unui contract de colaborare cu Ma. 

 

Vrei să te simţi în siguranţă?

  • Doreşti să fii asigurat împotriva furtului/pierderii cardului tău?
  • Doreşti să fii asigurat împotriva furtului/pierderii documentelor personale, a cheilor şi a telefonului mobil împreună cu cardul?

E simplu — alege serviciul de asigurare card. Pentru ca, pe viitor, să eviţi incidente neplăcute şi, mai ales, cheltuieli suplimentare datorate acestor evenimente nedorite, poţi beneficia de serviciul de asigurare card

Serviciu de Asigurare Card acoperă:

  • operaţiunile frauduloase de plată/retragere numerar, efectuate ca urmare a pierderii sau furtului cardului, precum şi cheltuielile de refacere a cardului.
  • cheltuielile ocazionate de refacerea documentelor de identitate (buletin, paşaport, permis de conducere) şi/sau a cheilor (de la apartament, maşină, safeu Ma) pierdute sau furate concomitent cu cardul
  • compensarea valorii telefonului mobil pierdut împreună cu cardul (doar în rezultatul unui jaf sau al unei tâlhării).
    *Asigurarea telefonului mobil este disponibilă doar în cazul în care clientul optează şi pentru Asigurare Card, Acte şi Chei.

Caracteristici

Aria de acoperire
Asigurarea este valabilă atât în Republica Moldova cât şi în străinătate

Durata
Un an (se prelungeşte automat din contul ataşat cardului, completând o cerere la oficiul Băncii, sau achitând în numerar la ghişeele Băncii, în afara cazului de reziliere)

Despăgubirile
Se plătesc direct în contul curent deschis la Ma, la necesitate se va converti automat în valuta contului de card

Avantaje

  • Beneficii suplimentare: Creşterea securităţii utilizării cardului. Acum ai acces la singurul serviciu de acest fel de pe piaţa Republicii Moldova
  • Flexibilitate: Poţi achita prima de asigurare la orice unitate Mobiasbanca
  • Accesibilitate: Costul primei de asigurare este foarte accesibil şi se plăteşte anual, chiar dacă valabilitatea cardului este de 2 ani.