Carduri cu design personalizat

Îți dorești un card bancar unic, deosebit? Acum, la Mobiasbanca îți poți alege singur poza de pe cardul bancar, potrivit stilului tău de viață. Alege un card de debit sau un card de credit de tip MasterCard Standard și personalizează-l după placul tău.

Suntem înconjurați de obiecte create în serie, de copii, de lucruri universale. Pentru a te deosebi de mulțime, ai nevoie de ceva deosebit, creat special pentru tine.
 
Acum, Mobiasbanca îți oferă posibilitatea de a obține un card bancar absolut individual! Poți opta pentru o fotografie preferată din arhiva personală sau poți alege una dintre imaginile propuse de bancă. Rezultatul va fi un card bancar unic, pe care îl vei folosi cu plăcere de fiecare dată.
 
Cât de drăguț ar fi să ai mereu la îndemână poza familiei, a animalului de companie, o fotografie din ultima vacanță. Poți face chiar o poză anume, destinată cardului tău. Evident, poți alege și o imagine din galeria noastră, important  e că vei avea un card bancar care să te reprezinte. 
 
Vezi mai jos galeria de poze disponibile din oficiu. 
 

Avantaje:

  1. Design personalizat – doar tu decizi cum vrei să arate cardul tău;
  2. Siguranță – datorită standardului 3Dsecure și tehnologiei CIP atașate;
  3. Utilizare națională și internațională - oriunde sunt afișate însemnele MasterCard;
  4. Gratuit servicii de asigurare contra riscului de întârziere a zborului şi bagajului, precum și la achiziționarea de mărfuri pe Internet;
  5. Acces la servicii opționale – serviciul eMobias.md Internet Banking şi Contactell;

Din punct de vedere funcțional, vei avea un card bancar similar celor obișnuite. Îl vei putea utiliza în condiții de maximă securitate, oriunde în Moldova sau peste hotarele țării. De asemenea, vei avea acces și la opțiunile de internet banking sau phone banking.

Important!

Pentru a putea fi aplicate pe card, fotografiile trebuie să respecte anumite exigențe ce țin de respectarea drepturilor de autor și proprietate intelectuală, precum și principiile de etică și morală.

Pentru a putea fi aplicate pe card, fotografiile trebuie să respecte anumite exigențe ce țin de respectarea drepturilor de autor și proprietate intelectuală, precum și principiile de etică și morală.

Apariţia oricăreia dintre următoarele elemente în fotografia / imaginea utilizată pentru realizarea cardului cu design personalizat este strict interzisă:

• Conţinut politic de orice natură: declaraţii, crezuri, simboluri, sigle aparţinând unor organizaţii sau partide politice;

• Materiale sau imagini ce pot fi interpretate ca fiind ofensatoare sau prejudiciabile pentru valorile culturale, de natură rasială sau religioasă: declaraţii, simboluri aparţinând unor organizaţii sau secte;

• Afiliere la grupuri care sunt orientate spre a fi „inacceptabile din punct de vedere social” / grupări ilegale;

• Materiale publicitare sau promoţionale de orice natură / materiale aflate sub incidenţa legii drepturilor de autor;

• Produse / servicii cu nume de marcă incluzând abrevieri, acronime, şi / sau simboluri de orice natură;

• Celebrităţi de orice natură: muzicieni, sportivi, actori, persoane publice etc.

• Portretul oricărui adult, inclusiv al titularului cardului, în situaţia în care acesta poate duce la confundarea cardului cu un act de identitate;

• Promovarea personală sub orice formă (de exemplu, carte de vizită personală);

• Orice însemne olimpice, sigle, denumiri sau declaraţii de autentificare;

• Fotografii sau imagini ce conţin numere de telefon sau servicii de orice natură;

• Materiale provocatoare sau cu conţinut sexual de orice natură;

• Conţinut care ar putea duce la neacceptarea cardului la comercianţi sau având elemente ce pot fi susceptibile de fraudă;

• Orice element de design grafic care s-ar putea reflecta negativ sau ar putea genera ostilitate sau deriziune la adresa mărcii înregistrate MasterCard.

Vezi detaliile în Termenii și Condițiile de emitere a cardului myCard

Consultă adițional

  1. Lista de tarife și comisioane