Credite cu gaj

 

Realizaţi-vă visurile mai uşor!

Acum dorinţele devin realizabile! 

 

Scop: credit nevoi personale nenominalizate. (De exemplu: organizarea nunţii, cheltuielile ocazionate de naşterea unui copil, renovarea apartamentului/casei, reparaţia automobilului, procurarea mobilei, vacanţă de vis, refinanţarea creditelor de la alte bănci, etc).

Suma: de la 100 001 – 700 000 lei.

Indiferent de motivul pentru care aveți nevoie de un credit comod și rapid, Mobiasbanca este opțiunea optimă. Un credit cu gaj permite obținerea sumelor considerabile, în timp util, condițiile rămânând minime. Mai mult, banca acceptă venitul cumul al familiei. Perioada de creditare este special concepută pentru a înlesni achitarea integral a sumei necesare.

Un credit comod presupune o procedură de obținere adecvată. În acest scop a fost creat special un credit cu gaj potrivit – Prosper. Tot de ce veți mai avea nevoie pentru a vă pune în realizare planurile este dorința de a progresa și perseverența. Banii nu mai sunt o problema cu creditu Prosper!

Documente necesare:  

 1. Buletin de identitate;
 2. Cererea de acordare a creditului;
 3. Adeverinţa de venit pentru primirea creditului;
 4. Declaraţia de venituri (înregistrată la inspectoratul fiscal) prezentată după caz;
 5. Alte acte ce ar putea confirma existenţa şi provenienţa unor surse de venit suplimentare;
 6. Extras din Registrul bunurilor imobile pentru imobilul ce urmează a fi gajat;
 7. Documente ce confirmă dreptul de proprietate asupra imobilului (original şi copie);
 8. Raportul privind evaluarea imobilului efectuat de expertul independent;
 9. Cartea de imobil;
 10. Permisiunea Primăriei de gajare a dreptului de folosinţă/arendă a terenului aferent bunurilor imobile (în cazul când terenul nu este răscumpărat);
 11. Alte acte solicitate de bancă. 

 

Aceste documente permit oricărui doritor să obțină un credit pentru nevoi personale rapid, eficient și comod, la orice unitate a băncii Mobiasbanca. Dacă aveți nevoie de un credit în Moldova, aceasta este opțiunea perfectă.  Pentru o colaborare fructuoasă este nevoie doar de seriozitate din partea dumneavoastră. Suma dorită va fi la dispoziția dumneavoastră în câțiva pași simpli.

Avantaje:

 • Poţi să-ţi realizezi ideile!

Acum, puteți obține un credit pentru nevoi personale perfect necesităților individuale. Nici o idee nu este prea îndrăzneață, visele sunt calea spre progres.

 • Ați putea iniţia o afacere!

Puteți obține rapid capitalul necesar pentru a pune pe roate propria întreprindere. Orice vis devine mai aproape cu resursele necesare. Afacerea pe care v-o doriți de mult timp poate deveni realitate cu Mobiasbanca.

 • Finanțați orice cheltuieli, indiferent de natura acestora

Fie că vă doriți să fiți la nivel la o sărbătoare mai specială, să ajutați financiar un om drag, fie că în familie dumneavoastră crește sau doriți să restaurați locuința, chiar dacă vreți să achiziționați ceva anume sau să vă organizați în sfârșit un concediu splendid într-o locație de vis, toate acestea devin posibile în doar câțiva pași, cu un credit comod și rapid.

 • La aprobarea creditului se acceptă venitul cumul ale familiei!

Acum, puteți colabora pentru îndeplinirea viselor comune. Împreună, ele vor deveni realizabile.

Informaţii suplimentare la orice unitate a băncii sau apelând Call Center, disponibil 24/7, la numărul de telefon 022 256 456.