MobiasSMS


Serviciul de deservire bancară la distanță MobiasSMSlansat de Mobiasbanca - OTP Group, este un sistem informațional automatizat de deservire la distanță și prezintă cel mai simplu mod de a fi la curent cu toate informaţiile despre conturile Dvs. direct de pe telefonul mobil, prin intermediul mesajelor SMS.

 

Ce avantaje vă oferă?

  • Siguranță și control asupra operațiunilor efectuate pe conturile în Mobiasbanca 24/24, 365 zile în an; 
  • Confidențialitatea informațiilor este asigurată de codul unic de autentificare - PIN (Personal Identification Number) care este necesar de a fi introdus la accesarea serviciului;
  • Veţi economisi timp prețios şi pentru alte activități, deoarece nu mai este nevoie să veniţi la bancă sau să apelaţi banca prin telefon pentru a afla starea conturilor sau altă informaţie pentru desfăşurarea activităţii;
  • Toate interogările prin SMS se efectuează în timp real și în condiții de maximă siguranță;
  • Alertele setate pentru recepţionare în timpul comod Dvs. şi de asemenea interogările efectuate la orice oră vă vor informa despre starea conturilor Dvs. fără constrângeri.


Ce operațiuni puteți efectua?

  • Setarea alertelor cu privire la orice ieșire și intrare în cont;
  • Primirea informației cu privire la soldul contului, cursul valutar pentru operațiunile prin virament, mini-extrasul din cont, rata de plată pentru credit, termenul de expirare a depozitului/cardului, etc;
  • Programarea întâlnirii cu consilierul personal din filiala de deservire.


Care sunt condițiile?

Foarte simplu! Aveți nevoie doar de un telefon mobil conectat la una din rețelele operatorilor de telefonie mobilă Orange, Moldcell sau Unite.
 

Care sunt costurile?

Costurile aferente serviciului le puteți găsi în Lista tarifelor pentru serviciile bancare prestate persoanelor juridice.


Aflați mai multe chiar acum!

Pentru detalii contactați consilierul Dvs. personal de la Mobiasbanca sau apelați serviciul Call Center022 256-456, disponibil 24/24, inclusiv pentru suport tehnic.

CONECTAŢI-VĂ ACUM! În orice unitate Mobiasbanca.

Documente utile

Ghid de utilizare detaliat MobiasSMS