OTP Bank susține Hospice Bike Tour în a noua ediție

OTP Bank susține Hospice Bike Tour în a noua ediție

 

Sâmbătă 22 iunie, echipa OTP Bank se va alătura Hospices of Hope, în lansarea cursei caritabile Hospice Bike Tour. La cea de a noua ediție, 23 din cei mai curajoși entuziaști ai ciclismului, vor parcurge un traseu de neuitat cu destinația finală Vama Veche, România, colectând fonduri și inspirând susținere pentru cauza copiilor și adulților cu maladii incurabile.  

Lilian Belous, Administrator de Sistem Senior, Departamentul Tehnologii Informaționale și Edgar Sapunji, Senior Data Management Expert, Departamentul Managementul Sistemelor Informaționale, OTP Bank au răspuns provocării de a parcurge peste 540 de km în 4 zile, și a colecta câte 500 EUR fiecare pentru cauza Hospice.

Bogdan Spuză, Președintele Comitetului Executiv – CEO, OTP Bank, a transmis un mesaj participanților: ”Împărtășim cu partenerii noștri de la Hospices of Hope valorile dedicației, curajului și grijii față de comunitate. În acest al 9-lea an al parteneriatului nostru ne bucurăm să vedem cursa atrăgând tot mai mulți susținători și devenind un eveniment de referință. Mulțumesc colegilor, care prin curajul lor demonstrează că fiecare dintre noi poate aduce o schimbare spre bine. Succes pe traseu!”

”Hospice Bike Tour contopește perseverența și dragostea pentru sport cu dorința necondiționată de a susține persoanele ce necesită îngrijiri paliative. Mulțumim partenerilor noștri, pentru susținerea acordată, an de an. Datorită contribuției lor pacienții noștri au posibilitatea să primească, absolut gratuit, asistență medicală, socială și psihologică, pentru un trai demn,”  a menționat Veronica Dragnev-Sacara, Directoare Executivă, Hospices of Hope.

OTP Bank susține Hospice Bike Tour de la fondarea evenimentului în 2015. În fiecare an angajații băncii se implică cu dedicație atât ca participanți, cât și susținători.  

Distribuie pe Facebook