Al doilea aspirator robot din promoția OTP Bank a fost câștigat

Al doilea aspirator robot din promoția OTP Bank a fost câștigatLa OTP Bank, cei care decid să deschidă depozite în lei în perioada campaniei promoționale, pot beneficia de o multitudine de avantaje și au șansa de a câștiga un aspirator robot performant.

Un astfel de exemplu este Olga Zaharia, câștigătoarea celui de-al doilea aspirator robot oferit prin tragere la sorți.

 „Am ales OTP Bank, deoarece fiecare interacțiune cu echipa a fost una pozitivă pentru mine, iar apartenența la un grup internațional îmi oferă încredere și siguranță – criterii foarte importante pentru mine în alegerea unei bănci. Faptul că am devenit câștigătoare este și mai îmbucurător, cu atât mai mult cu cât intenționam să-mi achiziționez un astfel de aspirator. De când a aflat vestea, copilul meu mă tot întreba: Mama, mama, când vine acasă „Roboțelul”? ” – a povestit Olga Zaharia, client OTP Bank.

Tatiana Stroici, Șef secție, Departamentul Marketing și Gestiunea Produselor, OTP Bank a felicitat câștigătoarea din partea întregii echipe „Ne bucurăm că ideea noastră de a opta pentru un premiu util în cadrul tombolei este atât de salutată. Mai mult, vă încurajăm să urmăriți toate campaniile și inițiativele OTP Bank, pentru a descoperi noi și noi oportunități. Amintim că depozitele pot fi deschide sută la sută online, în câteva click-uri, direct din aplicația OTP Internet și Mobile Banking pentru o dobândă și mai avantajoasă”.

Promoția noastră continuă, au mai rămas 8 aspiratoare!

Vezi aici ce trebuie să faci, pentru a participa în tombolă.

 

Cu OTP Bank, economisești avantajos și sigur.
#economiilepeupgrade #mobiasbancadevineotpbank

Поделиться на Facebook