Special femei

Cu siguranţă, noi femeile avem în propria geantă doar lucruri create parcă doar pentru noi: rujul, oglinda, telefonul, portmoneul… cardul bancar.

Pentru că ești femeie și meriți să fii răsfățată, Mobiasbancă îți oferă posibilitatea de a-ți personaliza cardul din colecția Chérie Chérie cu o poză din galeria propusă de bancă, pe care o poți vedea accesând aici.

Acum e timpul să fii specială! Pune în geantă un card bancar special creat pentru femei!

Am creat în exclusivitate pentru tine colecţia de carduri Chérie Chérie care îţi vor deschide o lume „croită” perfect după gustul tău. Cumpărături cu stil, cadouri deosebite, bani cu perioadă de graţie - toate sunt incluse doar ca tu să te simţi deosebită!

Alege acum cardul Chérie Chérie de la Mobiasbancă care ţi se potriveşte cel mai bine şi vei putea să te răsfeţi cu:

  • perioadă de graţie pentru cumpărături
  • comisioane reduse
  • dobânzi avantajoase
  • cadouri speciale
  • reduceri la magazinele şi saloanele tale preferate

Şi nu doar atât! Odată cu cardul vei putea beneficia de o multitudine de alte servicii şi produse bancare ataşate, care te vor face să simţi că detaliile contează, iar atitudinea face diferenţa.

Colecţia de carduri Chérie Chérie

myCard Chérie Chérie debit myCard Chérie Chérie credit
Cuprinde toate avantajele cardului de debit cu o multitudine de beneficii adiţionale special create şi ataşate cardului.
 
Îl alegi atunci când îţi doreşti un plus de siguranţă pentru situaţii neprevăzute sau când vrei să ai ceva mai mult, mai bun, mai deosebit.
 
Mai multe detalii aici Mai multe detalii aici

 

Lista de tarife pentru deservirea cardurilor

Mai mute detalii despre regulile cu privire la cardurile Mobiasbancă le găseşti în Condiţii generale bancare 

Găseşte cea mai apropiată unitate Mobiasbancă unde vei putea lua cardul Chérie Chérie care ţi se potriveşte cel mai bine.

Citeşte mai mult despre securitatea cardurilor.

Convinge-te!
Vino la ce mai apropiată unitate Mobiasbancă sau află detalii apelând serviciul Contactell, disponibil 7 zile din 7, la numărul de telefon 022 256-456, email: contactell@mobiasbanca.md