Primul inel de plată din Republica Moldova

Primul inel de plată din Republica Moldova

 

Premieră absolută: OTP Bank și Visa lansează primul inel de plată din Republica Moldova

OTP Bank și Visa lansează, în premieră pe piața bancară din Republica Moldova, primul inel de plată dotat cu tehnologia NFC (Contactless).

Inelul de plată de la OTP Bank și Visa este un produs de excepție, care-ți permite să plătești fără efort, cu o simplă atingere a mâinii, la orice dispozitiv care acceptă plățile Contactless. Fie că te afli într-un restaurant, magazin sau în orice destinație din țară sau străinătate, inelul de plată îți oferă o experiență de plată unică, rapidă, sigură și cu efect WOW garantat.

Inovație și design

Inelul de plată nu este doar o bijuterie elegantă, ci o combinație ideală între tehnologie revoluționară și design original. Inelul este dotat cu un cip și antenă NFC miniaturale încapsulate în interior, pe care sunt înregistrate datele unui card bancar de tip Premium - Visa Platinum sau Infinite. În pofida aspectului minimalist, acesta este rezistent la apă, temperaturi extreme, unde electromagnetice, praf, cădere și zgârieturi, ceea ce-i permite să se integreze perfect oricărui stil de viață.

Nu necesită încărcare

Grație tehnologiei Passive NFC acest inel nu are baterii și nu necesită încărcare, ceea ce înseamnă ca îl poți purta și utiliza oriunde și oricând, fără a fi nevoie să îl conectezi vreodată la o sursă de alimentare sau la Internet.

Viteză și precizie

Știm cât de prețios este timpul tău. Cu inelul de plată de la OTP Bank și Visa plățile sunt mai rapide ca niciodată. Nu mai este nevoie să cauți cardul în portmoneu, să scoți telefonul sau ceasul pentru a efectua plata, este suficient să atingi inelul de ecranul terminalului de plată și aceasta va fi efectuată instantaneu.

Siguranță sporită

Spre deosebire de un card fizic, inelul de plată de la OTP Bank și Visa nu afișează datele de card, prin urmare acestea nu pot fi nicidecum copiate. Acesta este dotat cu sisteme de siguranță sporită, ceea ce face imposibilă citirea acestuia de la distanță, iar clonarea sau falsificarea inelului este exclusă. Mai mult, grației aplicației OTP Internet și Mobile Banking, poți vedea în timp real tranzacțiile efectuate cu cardul bancar înregistrat pe inelul de plată.

Te-am intrigat? Atunci descoperă aici toate avantajele primului inel de plată din Republica Moldova și află cum poți deveni posesorul acestuia.

Distribuie pe Facebook