Noutăţi

Stimați clienți, Vă comunicăm că în data de 20 ianuarie filialele din municipiul Chișinău, care își desfășoară activitatea în ziua de sâmbătă, vor activa conform unui program prescurtat – până la ora 12:00. Filialele din Bălți – nr. 44 ”Bum” și nr. 31 ”Vasile Alecsandri” - nu vor avea program de activitate în această zi. Vă mulțumim pentru înțelegere și colaborare!
Stimaţi clienţi, În vederea realizării unor lucrări de mentenanţă a sistemului de carduri, activitatea rețelei de bancomate și POS-uri a băncii va fi sistată miercuri 17.01.2018 în intervalul 06:00 - 06:30.
Stimați clienți, În data de 24.01.2018 activitatea instituţiilor financiare din România va fi sistată cu ocazia sărbătorii naționale. În această zi decontări în lei românești nu vor fi efectuate. Vă mulțumim anticipat!
În fiecare zi, de luni până vineri, ai de făcut o mulțime de lucruri. Le reușești, dar, parcă, dacă ar fi o zi în plus la dispoziție, le-ai face pe toate în voie – luând decizii asumate, chibzuite, de care să fii cu adevărat mulțumit.
Ai achitat cumpărăturile cu cardul Mastercard de la Mobiasbancă? Verifică dacă ești unul dintre norocoșii câștigători!
Stimați clienți, În data de 15.01.2018 activitatea instituţiilor financiare din SUA va fi sistată cu ocazia sărbătorii naționale. În această zi decontări în dolari americani nu vor fi efectuate. Vă mulțumim anticipat!
La Mobiasbancă clienții continuă să fie surprinși cu cadouri generoase. Achitările efectuate cu cardul Mastercard Gold, Platinum sau World Elite de la Mobiasbancă de minimum 100 lei, în perioada 15 noiembrie 2017 – 15 ianuarie 2018, participă automat în promoția ”A fi în lumea cinematografelor mari e de neprețuit”. Rezultatele tragerii la sorți au desemnat la prima etapă 16 clienți Mobiasbancă în calitate de câștigători ai premiilor campaniei – certificate cadou pentru două persoane la Cinematograful Patria Multiplex.
Stimați clienți,  Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aducă momente de poveste, cadouri colorate, liniște lângă cei dragi și prosperitate. Iubiți, visați mai îndrăzneț și bucurați-vă din plin de un an nou bun și binecuvântat. Echipa Mobiasbancă rămâne la dispoziția Dvs. și în anul 2018, pentru a vă deservi cu drag și a vă oferi produse bancare avantajoase! LA MULȚI ANI!
Fundamentul economiei raionului, ca și pretutindeni în Moldova de altfel, este agricultura. Pe lângă fermele mici și mijlocii, în acest domeniu funcționează cca 150 întreprinderi agricole mari. Destul de dezvoltată este și infrastructura comercială și de producție a sectorului: câte cinci agro-magazine și farmacii veterinare, 27 stații de inseminare a vacilor și achiziționarea laptelui și treizeci abatoare.
Stimați clienți, Vă aducem la cunoștință că din 11 ianuarie 2018 intră în vigoare modificările operate la Lista condițiilor și ratelor dobânzilor pentru depozitele persoanelor fizice: