Noutăţi

Stimaţi clienţi,
 
Vă comunicăm că datorită deconectării energiei electrice anunțată în data de 26 octombrie a.c., Sucursala N50 „Fălești” va activa până la ora 13:00.
 
Vă mulțumim pentru înțelegere!
 

Rezultatele excelente ale Mobiasbancă obţinute în finanțarea şi susţinerea clienților săi care desfăşoară activități de export, import sau distribuție au fost premiate de BERD în cadrul Programului de Facilitare a Comerţului (TFP). Astfel, banca a fost distinsă cu premiul ”Cea mai activă bancă emitentă din Moldova în anul 2017”, premiu, obţinut pentru al treilea an consecutiv.

Stimați clienți,
 
Pentru a crește calitatea serviciilor de deservire la distanţă eMobias.md,  vor fi realizate unele lucrări de mentenanţă. Din acest motiv, joi, 18 octombrie 2018, serviciile vor fi indisponibile pentru utilizare, între  orele 12:00 și 13:00.
 
Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente cauzate de această situație. 
 
Maladia care ocupă primul loc în morbiditatea printre tumorile maligne în Republica Moldova - cancerul mamar la femei, înregistrează circa o mie de cazuri noi anual.
 
Raionul Telenești este situat departe de centrul de afaceri al țării, de la drumurile naționale și intersecțiile feroviare. Prin urmare, este dificil să se reia producția precedentă în ea sau să se creeze altele noi.
 
Cu toate acestea, în regiune se simte dorința de a păstra tradițiile și de a dezvolta tendințe moderne, inclusiv cele de producție. Semne noi de dezvoltare am văzut aici în multe industrii.

 

 

Stimaţi clienţi,
 
În legătură cu sărbătorirea Hramului oraşului Chișinău din data de 14 octombrie, programul de lucru al sucursalelor în data de 13 octombrie a.c., va fi redus cu o oră.
 
Vă dorim sărbătoare fericită alături de cei dragi și vă mulțumim pentru colaborare!
Stimaţi clienţi,
 
În vederea realizării unor lucrări de mentenanţă a sistemului de carduri, activitatea rețelei de bancomate și POS-uri a băncii va fi sistată miercuri 12.10.2018 în intervalul 06:00 - 06:30.
 

Anna Juravliova  din  Bălți este ultima norocoasă a campaniei de creditare care a oferit posibilitatea de a câștiga 0% rata dobânzii și 0% comisioane la contractul de creditare. 

În inima Chișinăului, în una dintre cele mai emblematice clădiri, Muzeul Național de Artă al Moldovei, a fost lansată ediția revizuită și completată a cărții Vinil Collection, semnată de Igor Guzun, un nou proiect de artă susținut de Mobiasbancă.

În Săptămâna Naţională a Voluntariatului, angajaţii Mobiasbancă îşi reafirmă coeziunea pentru valorile care au devenit pe parcursul anilor cartea de vizită a colectivului – spirit de echipă, responsabilitate, inovaţie, angajament, imprimate şi în zecile de proiecte sociale implementate.