Noutăţi

Marin Preda spunea „Cultura e o formă de viaţă prin care o colectivitate umană îşi exprimă forţa creatoare.” În contextul ultimelor întâmplări, cultura a devenit nu doar o exprimare a forței, ci chiar sursa ei de creștere. Aflați în izolare, am simțit cu toții lipsa hranei spirituale, iar o vizită la muzeu este remediul potrivit de recuperare emoțională.

Vine vremea rece și tot ce îți vei dori va fi să-ți bei cafeaua fierbinte de dimineață, acasă, cu gândul că nu trebuie să stai în cozi la ghișee pentru a plăti taxe sau impozite.

 

Află că acum ai posibilitatea să și câștigi premii valoroase, dacă plătești serviciile publice pe www.mpay.gov.md cu orice card VISA de la Mobiasbanca – OTP Group, în perioada 15 Septembrie – 15 Noiembrie 2020.

Stimați clienți,

În vederea ameliorării calității serviciului MobiasSMSSâmbătă, 19 septembrie 2020, vor fi realizate lucrări de mentenanță. În legătură cu aceasta, serviciul MobiasSMS va fi indisponibil în intervalul 8:00 - 19:00.

Ne cerem scuze pentru inconveniențele create și vă mulțumim pentru înțelegere.

Indiferent de anotimp, în CASA TA te simți cel mai bine. Indiferent de anotimp, noi suntem aici pentru a te susține, în poate unul dintre cele mai importante proiecte ale vieții tale – procurarea unei locuințe.

Află mai multe despre noua ofertă pentru creditele imobiliare în lei.

La Mobiasbanca – OTP Group finanțăm afacerile în agricultură și oamenii cu viziune din spatele acestora, pentru că noi credem în viitorul agriculturii de acasă.

 

Și pentru că lucrările agricole nu pot fi amânate, îți oferim acum finanțare în lei, cu o rată a dobânzii de la 6,5% anual și multiple avantaje de care poți beneficia.

Știm cât de mult înseamnă afacerea ta pentru tine și cât efort ai depus încă de la primele idei, schițe, încercări. De aceea am creat soluțiile potrivite, pentru ca să-ți dezvolți afacerea așa cum îți dorești!

În acest început de toamnă și an școlar Mobiasbanca – OTP Group a venit cu un proiect special pentru picii care merg la școală pentru prima dată. 
 

Vă aducem la cunoștință că, începând cu 14.09.2020, intră în vigoare Tarifele pentru serviciile bancare prestate persoanelor juridice / persoanelor fizice ce practică activitate cu completări și anume ...

Stimaţi clienţi,
 
În data de 07.09.2020 activitatea instituțiilor financiare din SUA va fi sistată cu ocazia sărbătorii naționale.
 
Lichiditatea și poziția capitalului rămân stabile, toate raporturile de adecvare a capitalului sunt mult peste cerințele de reglementare.
Grupul OTP  a susținut sectorul medical în pofida consecințelor economice ale pandemiei.