Noutăţi

Expediază transferuri în suma totală de peste 50 000 USD / 45 000 EUR prin UNISTREAM și poți câștiga unul din premii: premiul mare – o vacanță pentru două persoane în Grecia   premiul II – laptop și   premiul III – tabletă
Compania pe care o conduceți participă la licitații? Are nevoie de garantarea efectuării livrării mărfurilor/ îndeplinirii serviciilor conform contractelor? Garanțiile bancare sunt soluția ideală pentru afacerea Dumneavoastră!
Ai o afacere și vrei să o dezvolți? Mobiasbancă este deschisă pentru tine și afacerea ta! Îți oferim credite în condiții de care vei fi cu adevărat mulțumit! Profită acum de 10% reducere la dobândă la toate creditele pentru finanțarea  activității curente.
Calitatea deservirii și crearea celor mai bune condiții de interacționare a clienților cu banca – iată obiectivul managementului Mobiasbancă, urmărit cu consecvență. 
Mobiasbancă vă invită la cea mai importantă expoziție a anului din medicină – Moldmedizin & Molddent, la Centrul Internațional de Expoziție „Moldexpo” – pentru a afla cea mai avantajoasă ofertă de finanțare a afacerilor în sănătate.
Dacă deții o afacere agricolă în domeniul pomiculturii și vrei să-i dezvolți infrastructura cu tehnologii de ultimă generație, îți suntem partenerul de încredere.   În prezent, Mobiasbancă este unicul partener al programului Livada Moldovei pentru operațiunile de leasing destinate antreprenorilor, soluția optimă pentru finanțarea achizițiilor în cele mai avantajoase condiții.
Selecționata de rugby-7 a Moldovei a jucat în Ungaria în competiția pentru „Cupa Challenge" rezervată sportivilor sub vârsta de 18 ani. „Fiecare succes este un motiv de perseverență și de muncă mai asiduă pentru cucerirea de noi victorii”, a declarat Stela Ciobanu, Secretar General al Mobiasbancă, felicitând echipa națională cu ocazia victoriei.
Învață mult, în permanență și cu maximă dedicație. În CV-ul său sunt peste zece ani de studii superioare și alte zeci de traininguri, dar și progrese profesionale impresionante în cadrul unor companii de top din țară. De 13 ani, Stela Ciobanu este zâmbetul și unul dintre creierele Mobiasbancă, prin Groupe Société Générale apropiindu-se și mai mult de spiritul francez pe care-l adoră de mic copil. Este omul care știe să aducă soarele în echipa sa, dar și să ceară, să aprecieze realizările.
Stimaţi clienţi, În ziua de 2 septembrie a.c. filialele nr. 19 „Dalia” și 4 „Dacia” nu vor activa. Vă mulţumim pentru înțelegere.
Stimaţi clienţi, Luni, 4 septembrie a.c., activitatea instituţiilor financiare din SUA va fi sistată cu ocazia sărbătorii naționale.