Noutăţi

În armonie cu toamna, în unison cu profilul vitivinicol al ţării şi în atmosfera tradiţiei franceze aseară a avut loc evenimentul Beaujolais Nouveau 2017, organizat într-un local select din capitală. Clienţii şi partenerii Mobiasbancă au auzit ecoul răsunat simultan în toată lumea – „Beaujolais Nouveau est arrivé!” şi au ciocnit pahare cu vinul Beaujolais Nouveau din roada anului curent – un vin tânăr, răcoritor, cu un puternic buchet fructat.
Ai visat vreodată să vizitezi Coreea de Sud sau țara dimineților liniștite? Dar să vezi Jocurile Olimpice de iarnă 2018? Acum ai toate șansele!  În perioada 15 noiembrie – 25 decembrie achită cu cardul tău Visa de la Mobiasbancă cumpărăturile pe teritoriul Republicii Moldova sau peste hotare, în centre comerciale sau pe Internet, inclusiv pe site-uri internaționale, păstrează cecurile și înregistrează-le pe site-ul www.cis.visa.com până pe 27 decembrie a.c.
Dacă ești pasionat de cinema, iar unul dintre visele tale e să ajungi la Festivalul internațional de film de la Berlin (Berlinale), atunci nu rata această promoție. 
Cum e să faci cumpărături în noaptea reducerilor și să mai și câștigi premii? Încearcă noua experiență la 17 noiembrie, între orele 20.00 – 23.59, la Noaptea reducerilor de la Shopping Malldova. Achitând cu cardul Mastercard de la Mobiasbancă cumpărăturile în valoare minimă de 300 lei pe un singur cec, ai șansa de a câștiga premii bănești – de la 2000 lei la 10 000 lei.
La 9 noiembrie a avut loc evenimentul de redeschidere a filialei ”Sarmizegetusa”, după relocarea într-un sediu nou, în str. Sarmizegetusa nr. 1, care oferă mai mult confort și un spațiu mai generos pentru deservirea clienților. La ceremonia oficială au fost invitați clienți, potențiali clienți, parteneri și autorități.
Stimați clienți, Vă comunicăm că în vederea îmbunătățirii serviciilor eMobias.md și MobiasSMS, duminică, 12 noiembrie 2017, în intervalul orelor 07:00 - 17:00, vor fi efectuate unele lucrări de mentenanță. În această perioadă, serviciile vor fi indisponibile.
Stimate client, Vă informăm că a fost implementată o versiune nouă a aplicației Client-Bancă, care conține funcționalități noi ce sporesc nivelul de securitate, productivitate și comoditate în gestiunea conturilor și efectuarea operațiunilor la acestea. Noile funcționalități pot fi accesate aici.
Ia acum un credit fără gaj la doar 6% anual De sărbători toate dorințele devin realitate! Dar, te-ai gândit vreodată că poți primi ceva peste așteptări? La Mobiasbancă îți oferim credite fără gaj în cele mai bune condiții:
Din 13 noiembrie 2017 intră în vigoare noile modificări la Tarifele pentru serviciile bancare prestate persoanelor juridice, inclusiv:
Stimați clienți, Vă aducem la cunoștință că din 17 noiembrie 2017 intyră în vigoare modificările operate la Lista condițiilor și ratelor dobânzilor pentru depozitele persoanelor fizice: