Noutăţi

Bucură-te de unul dintre cele mai fantastice meciuri ale anului 2018 şi împărtăşeşte şi tu feeria marcării golurilor alături de fanii finaliştilor Champions League. Finala din acest an se joacă la Kiev, iar dacă deţii un card Mastercard de la Mobiasbancă poţi trăi aievea emoţiile meciului de pe stadionul Olimpiyskiy. În perioada 20 martie – 10 mai achită-ţi cumpărăturile în valoare de minimum 50 de lei utilizând cardul Mastercard şi devii automat participant al promoţiei.
Activaţi în domeniul agricol? Doriți să vă modernizați afacerea și vă interesează noutățile în acest domeniu? Vă invităm la expoziţia specializată agricolă de primăvară „Moldagrotech spring 2018”, în perioada 14 – 17 martie 2018, la Centrul expoziţional „Moldexpo”.
Stimați Clienți, Vă comunicăm că din data de 08 martie, în legătura cu executarea lucrărilor de renovare a Filialei Corporative (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 81a, Oficiul Central), activitatea dispozitivului Cash Box din incinta acesteia temporar va fi sistată. Vă mulțumim pentru înțelegere.
Stimați clienți, În vederea îmbunătăţirii serviciilor eMobias.md,  MobiasSMS şi Contactell, vor fi realizate unele lucrări de mentenanţă. Din acest motiv, serviciile vor fi indisponibile pentru utilizare, în perioada:
Stimați clienți, Cu ocazia sărbătorii Ziua Internațională a Femeii, pentru filialele Mobiasbancă cu regim normal de muncă luni-vineri, 8 și 9 martie sunt zile de odihnă, în care acestea nu vor activa, respectiv, programul de lucru în data de 7 martie va fi redus cu o oră. Ziua de 3 martie este declarată lucrătoare,  urmând a fi recuperată ziua de 9 martie.
În luna martie, ”Mobiasbancă îți aduce în dar răsfăț de primăvară”, lansând o nouă campanie promoțională dedicată clientelor băncii, care vor fi premiate cu certificate SPA. Tot ce trebuie să faceți este să achitați cu cardul de la Mobiasbancă cel puțin 5 cumpărături efectuate în perioada 1 - 31 martie, valoarea fiecăreia fiind de minimum 100 de lei și, astfel, intrați automat în tombolă.
Pe acest ger năprasnic, așteptăm cu nerăbdare primăvara. Dar te-ai gândit vreodată cum arată? Are chipul ghioceilor, a firicelelor de iarbă sau a razelor de soare? Poate poartă parfumul toporașilor? În luna lui Mărțișor, s-ar putea să o întâlnești la Filarmonica Națională ”Serghei Lunchevici” sau în oficiul central al Mobiasbancă, să o surprinzi proiectată într-o pictură sau s-ar putea să-ți zâmbească dintr-o galerie întreagă.
Mobiasbancă împărtășește bucuria pentru noul proiect ambițios în care s-a angajat Société Générale – Marele Paris – cu scopul de a construi metropola viitorului, reconfirmând astfel dedicația pentru dezvoltarea globală durabilă. Proiectul își propune să fie a treia revoluție urbană a Franței, iar în calitate de partener al autorităților locale Grupul va investi circa 2,5 miliarde de euro până în 2020.
Profită de oferta unică în Moldova și lasă-ți afacerea să crească chiar de azi. Doar la Mobiasbancă beneficiezi de credit sau leasing cu până la 90% reducere la rata dobânzii. În parteneriat cu CNH Industrial Capital, una dintre cele mai mari organizații financiare mondiale, Mobiasbancă oferă finanțare unică și exclusivă în Republica Moldova pentru achiziționarea tehnicii agricole de la cele mai recomandate branduri - Case IH și New Holland. În plus, ai parte de multe avantaje: