Zero hârtie și 100% online – Garanția bancară OTP Bank

Zero hârtie și 100% online – Garanția bancară OTP Bank

Cu grijă față de mediu economic, dar și cel înconjurător - OTP Bank startează emiterea garanțiilor bancare în format electronic, fiind prima bancă din țară care oferă acest serviciu.

Acum poți garanta siguranța parteneriatelor tale, pentru toate părțile implicate, 100% online, cu un număr minim de documente. Transformăm procesele noastre astfel încât să fim prietenoși mediului. Poți contribui și tu acestui fapt, optând pentru servicii digitale, astfel diminuând consumul de hârtie.

Din ianuarie curent, OTP Bank emite Garanții bancare în favoarea tuturor beneficiarilor locali, în format electronic, semnate cu semnătură electronică avansată calificată, aplicată de către reprezentantul autorizat al Băncii. Acest fapt garantează un nivel înalt de confidențialitate a informației, economie de timp și control în eficiența operațiunilor efectuate.

Avantajul este unul unic pe piața bancară din Moldova – obții, evitând proceduri complicate, 100% online, următoarele tipuri de scrisori de garanție de la OTP Bank:

  • de ofertă și de bună execuție aferent achizițiilor publice (organizate pe mtender.gov.md),
  • pentru taxe vamale (se transmit de client către vama@customs.gov.md),
  • de bună plată în favoarea beneficiarilor locali.


Mizează pe siguranță, în toate parteneriatele tale.

Contactează specialiștii OTP Bank, pentru a benefici de acest instrument.

 

Share on Facebook