Un nou UPGRADE pentru OTP Internet și Mobile Banking

Un nou UPGRADE pentru OTP Internet și Mobile Banking

 

Suntem bucuroși să anunțăm despre lansarea noii versiuni OTP Internet & Mobile Banking. Noua versiune cuprinde o serie de funcționalități mult-așteptate, ce fac parte din demersul de transformare digitală a OTP Bank și care vor simplifica considerabil experiența de utilizare a aplicației.

Să descoperim împreună principalele actualizări:

  • Autentificare și autorizare rapidă.

Autentificarea în aplicație și autorizarea operațiunile devine mai simplă, mai rapidă și mai sigură, prin utilizarea unui singur cod de acces, grație noului Token integrat. Pentru dispozitivele dotate cu senzor de amprentă sau recunoaștere facială (Touch/Face ID), utilizarea biometriei oferă siguranță, acces și mai rapid în aplicație, precum și mai multă viteză la autorizarea tranzacțiilor.

  • Un singur profil – o multitudine de funcționalități.

În noua versiune de OTP Internet și Mobile Banking pentru persoane fizice avem un singur profil – tranzacțional, pentru vizualiza starea conturilor, deschide depozite online, plăti facturi, face transferuri și schimburi valutare în câteva secunde, oricând și de oriunde. Migrarea la noua versiune a aplicației, de la profilul informațional, este intuitivă și absolut gratuită.

  • Proces de aderare simplificat.

De acum încolo, orice client persoană fizică poate deveni utilizator al aplicației 100% online, cu acces imediat și gratuit la profilul tranzacțional. Pentru a beneficia de o experiență de aderare simplă și sigură, este foarte important ca datele de contact comunicate băncii (adresa de email și numărul de telefon mobil) să fie actualizate.

Dacă întâmpini dificultăți în utilizare, contactează-ne pe chat-ul aplicației și vom remedia problemele împreună. Iar dacă ai sugestii și recomandări, să știi că vom fi bucuroși să le recepționăm pe experienta@otpbank.md.

Îți mulțumim pentru răbdare, sugestii și încurajări!

Cu drag și recunoștință, echipa OTP Bank

#upgrade #OTP Internet & Mobile Banking #otpbankmd

Share on Facebook