OTP Bank: 34 ani alături de clienți și parteneri

OTP Bank: 34 ani alături de clienți și parteneri

 

Mesaj de la Bogdan Spuză, Președintele Comitetului Executiv, CEO

Stimați clienți și parteneri,
Astăzi marcăm 34 de ani de la fondarea băncii. Vârstă de 34 ani îmbină energie și experiența unei lungi cariere profesionale. Cu acest prilej reflectăm asupra modului în care reușim să demonstrăm ambele calități în beneficiul dumneavoastră.
Grija pentru clienți și dezvoltarea continuă rămân în centrul preocupărilor noastre, fapt demonstrat de realizările în simplificarea proceselor, dezvoltarea soluțiilor digitale și personalizarea produselor.

Inovația în prim-plan
Îmbunătățirile recente aduse serviciilor digitale, inclusiv plăți mai rapide și aprobări simplificate de împrumuturi, au făcut serviciile noastre mai accesibile și mai atractive pentru clienți.

Sprijinirea creșterii sustenabile
Alături de parteneri financiari și de dezvoltare, contribuim la o economie rezilientă. Investim continuu în proiecte care creează locuri de muncă și stimulează creșterea. Implementăm și promovăm standardele ESG și ne angajăm activ în transformarea verde, mai recent prin facilitarea finanțării pentru proiecte cu resurse regenerabile.

Dincolo de business
Angajamentul nostru față de bunăstarea comunității este unul cuprinzător și se traduce în inițiative pentru femei în afaceri, tineri antreprenori, sustenabilitate, cultură, sport și educație financiară.

Efortul depus pe direcțiile enumerate continuă să fie răsplătit de încrederea clienților și partenerilor – OTP Bank rămâne o bancă de importanță sistemică în țară și se bucură de recunoașterea instituțiilor de referință din domeniu precum Euromoney și Global Banking and Finance Review. Încrederea clienților rămâne un prilej de celebrare dar e și un îndemn de a ne continua munca cu dedicația și profesionalismul pentru care suntem cunoscuți.

 

Distribuie pe Facebook