Gala Vânzărilor Retail 2022

Gala Vânzărilor Retail 2022

„Gala Vânzărilor Retail 2022” aflată la a 7-a ediție, a fost despre reinventare și cooperare pentru transformarea dificultăților în oportunități de business și dezvoltare. Într-un cadru festiv, OTP Bank a premiat cei mai buni angajați și echipe în vânzări pentru anul 2022 – un an cu multe provocări și evenimente neașteptate, care au afectat atât afacerile, cât și vectorii de dezvoltare.

În deschiderea evenimentului, Președintele Comitetului Executiv – CEO, dl Bogdan Spuză a reiterat principiile de activitate pe care le va urma Banca în strategia pentru anul 2023, prioritatea fiind acordată clienților noștri. Dl Petru Delinschi – Vicepreședinte al Comitetului Executiv, Director Comercial Retail Banking a prezentat colegilor obiectivele stabilite pentru acest an, subliniind importanța valorilor noastre: cooperarea, aprecierea și acceptarea, dezvoltarea continuă și responsabilitatea.

Efortul echipelor de vânzare a fost apreciat prin prisma rezultatelor, volumului de muncă, coeziunii și dezvoltării relațiilor cu clienții băncii, fiind identificate mai multe nominalizări.

Felicitări colegilor și echipelor de vânzare pentru volumul impresionant de muncă și dedicație în construirea relațiilor cu clienții, cu multă responsabilitate și profesionalism.

Evenimentul „Gala Vânzărilor Retail” este organizat anual și are scopul de a celebra rezultatele în vânzări obținute în anul anterior și performanta echipelor.

Distribuie pe Facebook