OTP Bank - cea mai bună bancă pentru clienți corporativi în Moldova

OTP Bank - cea mai bună bancă pentru clienți corporativi în Moldova

Revista prestigioasă Global Banking and Finance Review a recunoscut excelența serviciilor corporative oferite de OTP Bank. Timp de două decenii, Global Banking and Finance Review onorează instituțiile care se remarcă în domeniul lor de expertiză în baza performanțelor anului precedent, alături de criterii reputaționale și manageriale.

Următoarele realizări ale anului 2023, au contribuit la consolidarea poziției OTP Bank în domeniu:

  • Digitalizarea serviciilor – 99% din clienții corporativi utilizează soluțiile digitale OTP Bank, numărul tranzacțiilor digitale a crescut cu 25% comparativ cu anul precedent;
  • Sporirea încrederii în serviciile prestate: creșterea cu 45% a volumului resurselor atrase de la clienții corporate.
  • Finanțarea sectoarelor economice cheie precum agricultura și industria procesatoare, telecomunicațiile, comerțul și dezvoltarea infrastructurii;
  • Gestionarea cu succes a portofoliilor instituțiilor financiare internaționale și a organizațiilor internaționale de dezvoltare prezente în țară.

Elena Guzun, Vicepreședintă a Comitetului Executiv, Director Comercial Corporate Banking a remarcat asupra recunoașterii și parcursului viitor în domeniu. ”Faptul că menținem poziția de bancă de referință în cadrul acestei linii de business, confirmă încrederea clienților noștri. Acest succes aparține fiecărui membru al echipei, asigurat de profesionalismul și dedicația lor. În perioada următoare, alături de sporirea portofoliului, ne propunem să susținem clienții cu produse inovative pentru modernizarea și ecologizarea afacerilor.”

Amintim că recent, OTP Bank a primit, pentru al doilea an consecutiv, titlul de Euromoney Corporate Banking Market Leader. Recunoașterea de către instituțiile de referință confirmă angajamentul nostru de a fi alături de clienți cu cele mai competitive soluții.

Global Banking & Finance Review este o revistă online și tipărită ghidată de o viziune mai echilibrată pentru știri informative și independente pentru industria bancară și financiară globală. Global Banking & Finance Awards, înființate în 2011, reflectă inovația, realizările, strategia, schimbările progresive și inspiraționale care au loc în comunitatea financiară globală.

OTP Bank Moldova, subsidiară a OTP Group, este un furnizor integrat și universal de servicii financiare. Cu o abordare definită prin responsabilitate, angajament și profesionalism, OTP Bank înțelege nevoile clienților și contextul actual al pieței, și este un partener financiar de încredere. Banca se poziționează în top patru bănci sistemice după volumul creditelor acordate, cu o pondere de 11,7%, după volumul depozitelor atrase - 14,6% și o pondere a activelor de 13,9%.

Distribuie pe Facebook