Șoseaua Muncești 125 A – vizitează o sucursală modernă  pentru soluții financiare livrate de OTP Bank

Șoseaua Muncești 125 A – vizitează o sucursală modernă pentru soluții financiare livrate de OTP BankÎn anul 2021, OTP Bank a investit atenția sa în modernizarea rețelei de sucursale – accesibilitatea și confortul clienților fiind prioritare, la fel, alinierea la standardele internaționale ale Grupului OTP.

Am făcut un pas înainte, venim mai aproape de clienți, știind că timpul și consilierea financiară potrivită, în prezent, sunt cele mai importante resurse.

În data de 28 decembrie 2021, nou sediu al sucursalei nr. 39 Muncești, situat pe Șoseaua Muncești 125 A, a încununat șirul de relocări din acest an. Echipa sucursalei, membri importanți ai managementul băncii și clienții fideli ai sucursalei, și-au dat întâlnire pentru a face totalurile acestui an, discutând totodată și oportunități de dezvoltare în anul care vine.

Lilia Burnusuz, directorul sucursalei Muncești nr. 39, a salutat cald pe cei prezenți la eveniment: „Mulțumesc clienților pentru prezență. Motivul relocării s-a bazat pe confortul dumneavoastră, avem o echipă tânără, completată de dedicare și profesionalism. Vom continua să livrăm soluții și să fim consilierul dvs. financiar în care puteți avea încredere.”

„Din experiența acestui an cunoaștem că siguranța și rapiditatea sunt atu-urile care conving clienții să ne rămână fideli. Loialitatea clienților este generatorul tendinței noastre de a progresa. Fapt pentru care, am continuat să investim în rețeaua de sucursale - să-i întâmpinam în zonele în care aceștia își desfășoară activitatea, și să dezvoltăm servicii care pot fi accesate de la distanță. În noul an, vom continua să livrăm produse și servicii financiare, care vor putea fi accesate, oricând și oriunde, în deplină siguranță, însoțite de beneficii.” a declarat Petru Delinschi – Vicepreședinte - Director Comercial Retail Banking.

Vă așteptăm cu drag în sucursalele OTP Bank din țară, gata să vă oferim produse bancare de calitate.

Totodată, vă reamintim că serviciile de deservire la distanță OTP Internet și Mobile Banking sunt disponibile non-stop, 7 zile din săptămână! Vă recomandăm să le utilizați cu încredere pentru plata facturilor pentru serviciilor locativ - comunale, pentru efectuarea transferurilor către beneficiarii naționali și internaționali, pentru a deschide conturi de economii și depozit 100% online, dar și pentru multe alte opțiuni. Iar pentru alimentarea cardurilor bancare sau retrageri de numerar, vă îndemnăm să utilizați rețeaua de bancomate OTP Bank.

 

Поделиться на Facebook