Atenție la fraude!

Atenție la fraude!

Prieteni,
Vă avertizăm despre noi metode de fraudă apărute în mediul online, cu utilizarea nelegitimă a logo-ului OTP Bank!
Vă rugăm să fiți vigilenți și să tratați cu suspiciune orice mesaj de genul „Oferte bombă” sau „oferte bune” sau „oferte doar pentru deținătorii de carduri OTP Bank”, prin care escrocii încearcă să va ademenească și să vă implice în scheme frauduloase.

Cum funcționează: posesorii cardurilor emise de OTP Bank sunt invitați să ofere unele date de card prin chat sau mesagerie, pentru a primi careva transferuri bănești prin platformele unor comercianți frauduloși, pe care ulterior conform schemei de fraudă, urmează să le transfere către alte persoane, în schimbul unor câștiguri ușoare și atrăgătoare.

Care sunt riscurile: aceste acțiuni pot atrage după sine nu doar pierderi financiare, dar și răspundere penală pentru implicare în scheme de fraudă.

Ce trebuie să faceți: Pentru a vă proteja de fraude, vă recomandăm să nu vă aventurați în scheme de câștiguri ușoare și atrăgătoare, să nu oferiți datele de card către persoane necunoscute și să îl utilizați doar în scopuri personale. Iar dacă aveți suspiciuni că ați fost victimele unei escrocherii contactați-ne neîntârziat pentru blocarea cardului la Call Center +37322256456.

Fiți în siguranță oriunde, chiar și online!

Distribuie pe Facebook