Echipa OTP Bank încheie sezonul de fotbal cu trei premii Business League

Echipa OTP Bank încheie sezonul de fotbal cu trei premii Business League


Pe 24 noiembrie în cadrul Galei Business League, echipa OTP Bank a fost premiată cu trofeele Fair Play Team pentru joc echitabil, Premiul pentru cel mai bun portar al sezonului în Liga 2, decernat lui Andrei Macoviiciuc și Premiul Partenerului.

Cei 19 jucători, au avut parte de un sezon încins pe teren într-o competiție acerbă. Cu toate acestea, lotul actual și-a atins obiectivul de a urca în clasament cu două poziții, încheind campionatul pe locul 4. Întrebat de strategia câștigătoare, căpitanul Radu Jechiu, Șef Departament Resurse Umane, OTP Bank, a menționat: ”Ne-am axat pe trei direcții principale, pregătirea, tactici de joc și spiritul de echipă. Antrenamentele adiționale ne-au ajutat să fim mai rezistenți la presiunile fizice ale jocului, tacticile dezvoltate și buna comunicare – să reacționăm fulgerător la orice situație de pe teren. Am avut parte de oponenți puternici alături de care ne-am perfecționat, și cu siguranță suntem gata pentru rezultate și mai bune în anul care vine.”

Tatiana Razvanț, Șef Secție Comunicare și Responsabilitate Socială Corporativă, OTP Bank, și-a exprimat suportul pentru echipă și organizatori: Fotbalul e un joc de echipă, un joc de curaj, talent, strategie, luptă…iar astăzi sărbătorim rezultatele împreună. Felicitări, băieți! Este o muncă mare în spate și o pasiune mare pentru fotbal. Mulțumim pentru dedicația cu care ați jucat! Mult succes, și victorii în toate competițiile ce urmează! Aș dori să mulțumesc Business League, organizatorii acestui campionat. Ne bucurăm să fim partener și sponsor oficial al doilea an. Vom continua să dezvoltăm această colaborare frumoasă.”

Modul de viață sănătos este o precondiție a succesului și bunăstării. OTP Bank investește în crearea oportunităților de a-l practica. Începând cu 2019, banca susține echipele de juniori ai Academiei de Fotbal ”Zimbru-1947” care au obținut succese remarcabile în acest an, obținând victorii în cadrul Kinder Cup, Romania.

Totodată, succesele echipei de fotbal au inspirat alți colegi să se implice în activități sportive și caritabile: Chisinau Big Hearts Marathon și Hospice Bike Tour. În tribune sau pe teren, alături de parteneri, colegi și familie, fie că susțin, sau joacă, angajații băncii continuă să demonstreze că împreună sunt o forță.

Distribuie pe Facebook