Număr record de participanți la Internship Premium OTP Bank

Număr record de participanți la Internship Premium OTP Bank

 

Vineri, 14 iunie, 30 de participanți ai programului Internship Premium alături de mentori, angajați ai OTP Bank, au celebrat promovarea stagiului. Timp de o lună, studenții au urmat un program comprehensiv, în cadrul căruia, au explorat banking-ul și au practicat abilități în domeniile alese.

În cuvântul de deschidere, Anton Covaliov, Șef Secție Recrutare și Gestiunea Carierelor, a mulțumit studenților pentru implicare și i-a invitat să consolideze cunoștințele obținute în plasamente viitoare: Dragi studenți, vă felicit pentru promovarea unei experiențe solicitante. Cu mai mulți dintre voi, deja am avut discuții despre angajare. Aș dori să reiterez mesajul transmis pe parcursul stagiului: OTP Bank rămâne deschisă tinerilor cu dedicația și curiozitatea de care ați dat dovadă. La finisarea studiilor vă invităm ca viitori colegi.

În ajun de premiere, studenții s-au implicat activ într-o sesiune interactivă de feedback pentru a modela edițiile viitoare. Ghidați de conceptul de design thinking, participanții au evidențiat importanța și succesul pe care l-a avut interacțiunea cu mentorii și au conturat viziunea unui program axat pe prezentări introductive, sarcini practice și sesiuni unu-la-unu cu angajații băncii.

Neolina Ciumac, studentă la Centrul de Excelență în Economie și Finanțe a povestit despre experiența sa la OTP Bank: Internship Premium m-a ajutat să-mi ridic cunoștințele la un nou nivel. Am întâlnit oameni demni de admirație și foarte receptivi, care m-au inspirat să urmez o carieră în domeniul bancar. Aș dori să îi mulțumesc unui mentor excelent – Elena Roman, Team Leader, Departamentul Strategie Planificare si Control, care m-a ghidat în analiza financiară, m-a susținut în completarea raportului de practică, dar și în discuțiile despre viitoarea carieră. Vom păstra legătura și sper să devenim colege la un moment dat.

Evenimentul s-a încheiat cu premierea participanților. Valeria Marinescu, coordonatoarea Programului Internship Premium și organizatoarea evenimentului, Team Leader Secția Recrutare si Gestiunea Carierelor, a înmânat diplomele de participare alături de mentori și a urat studenților succes în finisarea studiilor și în alegea parcursului profesional.

OTP Bank organizează Internship Premium anual pentru a oferi oportunități de dezvoltare în carieră studenților Universității de Stat a Moldovei, Academiei de Studii Economice, Universității Libere Internaționale și Centrului de Excelență în Economie și Finanțe.

Distribuie pe Facebook