OTP Bank recunoaște performanța în vânzări în cadrul Retail Team`s Day 2024

OTP Bank recunoaște performanța în vânzări în cadrul Retail Team`s Day 2024


Anual OTP Bank recunoaște performanța colegilor din domeniul Retail, cei care asigura una din funcțiile esențiale ale băncii – suportul clienților în obținerea produselor de care au nevoie.

Retail Team’s Day, aflat la a opta ediție în acest an, s-a desfășurat în atmosfera celebrării și recunoașterii abilităților de cooperare și creare a oportunităților de business.

Pentru performanțe remarcabile cu diplome de onoare au fost apreciate echipele de vânzări din:

- Sucursala nr. 9 „Centru”
- Sucursala nr. 10 „Cahul”
- Sucursala nr 13 „Orhei”
- Sucursala nr. 37 „Tudor Vladimirescu”

De asemenea, în cadrul evenimentului au fost apreciată performanța colegilor Diviziei Retail Banking: Victoria Cucinic, Olga Costeaev, Cristian Bolduma, Tatiana Țibulskaia, Magdalena Buldumac, Roman Maidanschi, Valeriu Alexandrov, Diana Donea.

Președintele Comitetului Executiv – CEO, Bogdan Spuză a subliniat calitățile distinctive și punctele forte ale Diviziei Retail Banking, evidențiind reziliența și motivația echipelor din rețea pentru îndeplinirea obiective stabilite. Dl. Spuză a adăugat și-a exprimat încrederea în potențialul echipei de a-și depăși performanțele în anul viitor.


Petru Delinschi, Vicepreședinte al Comitetului Executiv, Director Comercial Retail Banking
 a prezentat reușitele anului 2023, provocările curente și proiectele viitoare, conturând o abordare de succes: „În Retail, exercițiul de percepție a realității este unul deosebit de important. Sunt adeptul ideii că fiecare dintre noi este în drept să-și aleagă modul de abordare a provocărilor momentului: le putem trata ca probleme și să ne lansăm în activități consumatoare de energii și timp, pentru a le confrunta, sau, putem să le percepem drept oportunități, ceea ce ne vor oferi perspective mai extinse de influențare pozitivă a situației și va permite transformarea lor într-un element favorabil. În acest sens, vreau să îmi felicit colegii pentru rezultatele excepționale realizate în 2023 și îi încurajez să vadă în orice provocare oportunități.”


În cadrul evenimentului, peste 90 participanți au discutat cu managementul obiectivele anului 2024, și au reiterat angajamentul de a le depăși. Le dorim succes!

Distribuie pe Facebook