Descoperă avantajele unui #banking pe upgrade cu noua soluție OTP Internet și Mobile Banking

Descoperă avantajele unui #banking pe upgrade cu noua soluție OTP Internet și Mobile Banking

Știm cât de mult ai nevoie de acces la banii tăi, dar și la servicii și produse bancare avantajoase, la timpul și locul potrivit. De aceea, am creat o nouă soluție de Internet și Mobile Banking, pentru ca tu să te bucuri de toate avantajele unei bănci într-o singură aplicație, oricând și oriunde te-ai afla.

Cu un design prietenos, intuitiv și funcționalități care-ți permit să gestionezi conturile bancare de la distanță, noul serviciu OTP Internet și Mobile Banking poate fi accesat de pe orice calculator, tabletă sau smartphone conectate la Internet. Tu decizi ce este mai potrivit pentru tine – varianta desktop sau mobilă!

Pentru a fi informat în timp real, despre starea conturilor și operațiunile efectuate utilizează versiunea informațională a serviciului. Iar dacă îți dorești control deplin în gestiunea conturilor de la distanță și o multitudine de funcționalități inovatoare, te îndemnăm să optezi pentru cea tranzacțională.

Iată câteva din avantajele de care poți beneficia:

  • Ai toate conturile într-o singură aplicație. Da, ai înțeles bine, poți gestiona conturile personale și de afaceri într-o singură aplicație, prin simpla navigare între profiluri.
  • Vezi câți bani ai în orice moment. Poți vizualiza soldul conturilor tale în timp real și descărca istoricul/detaliile tranzacțiilor oricând ai nevoie.
  • Plătești taxe și facturi fără stres. Poți crea și gestiona șabloane de plăți și/sau transferuri așa cum îți dorești sau poți seta plăți programate către furnizorii de servicii și scăpa astfel de grija plăților efectuate manual.
  • Deschizi conturi și depozite online de oriunde în lume, bucurându-te de siguranță și dobânzi atractive.
  • Transferi bani ușor și sigur, în lei și în valută atât între conturile personale - gratuit, cât și în favoare altor beneficiari din țară sau străinătate în condiții avantajoase și prin simpla introducere a numelui Beneficiarului, către care ai mai făcut tranzacții.
  • Faci schimburi valutare chiar și în mișcare, într-un singur click
  • Totul, protejat de identitatea ta. Beneficiezi de siguranță sporită prin utilizarea celor mai avansate tehnologii de securitate pentru autentificare și pentru autorizarea instantanee a tranzacțiilor, precum aplicația Mobias Token, amprenta digitală (Touch ID) și/sau recunoaștere facială (Face ID).
  • Ești mereu conectat cu banca. Ne poți contacta oricând prin mesageria securizată sau prin Chat. În plus, găsești rapid cea mai apropiată Sucursală sau ATM, utilizând harta.

Cum accesezi OTP Internet și Mobile Banking?

Ai câteva posibilități, în funcție de versiunea aleasă:

  • Dacă alegi versiunea informațională, poți activa serviciul de la distanță, de pe orice calculator conectat la Internet, utilizând numărul cardului tău activ de la Mobiasbanca – OTP Group și Codul Numeric personal
  • Dacă ești client și optezi pentru versiunea tranzacțională, poți activa serviciul și implicit obține acces la posibilitățile de tranzacționare cu mijloacele financiare de pe conturi, doar apelând Call Center sau vizitându-ne în orice sucursală.

Află aici cum poți accesa noul serviciu, dar și care sunt toate avantajele de care poți beneficia în funcție de versiunea pe care o alegi.

Accesul la aplicația OTP Mobile Banking se oferă numai la pachet cu OTP Internet Banking, deci vei putea accesa aplicația mobilă de îndată ce vei accesa versiunea desktop a serviciului. Vezi aici detalii.

Cât te costă?

Cu OTP Internet și Mobile Banking ai acces gratuit și nelimitat la conturile tale. Vezi aici tarifele și comisioanele aplicate pentru operațiunile pe care le poți efectua prin intermediul serviciului.

Ai nevoie de mai multe informații?

Apelează consilierul personal sau Call Center la +373 22 256 456.

Banking pe #upgrade 

Cu Mobiasbanca – OTP Group

Поделиться на Facebook