Picture

Responsabilitate socială

OTP Bank la 30 de ani de responsabilitate socială corporativă

Misiunea OTP Bank este să sprijine dezvoltarea sustenabilă a societății, să devină un angajator dezirabil și un furnizor responsabil de servicii financiare, iar toate acțiunile sale sunt călăuzite de calitate și de pasiunea pentru excelenţă, prin asigurarea corectitudinii, respectului şi transparenţei pentru toate părţile implicate. Cei mai fideli ambasadori ai politicii de responsabilitate socială corporativă sunt angajații băncii, cu un puternic spirit de voluntariat – încurajat și susținut de către bancă în diverse proiecte și inițiative sociale.

Cultura și arta, sportul și sănătatea, educația financiară și voluntariatul - sunt de 30 de ani direcțiile principale în care banca își concentrează eforturile și energia.

  • Raport de Responsabilitate Socială Corporativă 2020

    Vă invităm să consultați primul raport de responsabilitate socială (CSR) al OTP Bank, prin care dorim să comunicăm tuturor partenerilor și publicului larg care sunt principiile de activitate și impactul social pe care îl generează.

    Politica CSR a OTP Bank se aliniază strategiei CSR a Grupului OTP, fiind o companie social responsabilă prin sistemul de management solid, gestionarea responsabilă a forței de muncă, participarea activă în viața comunității, conduita etică față de părțile interesate, reducerea impactului asupra mediului, precum si contribuirea la îmbunătățirea și dezvoltarea mediului social-economic al țării.

SUSȚINEM EXCELENȚA ÎN ARTĂ

OTP Bank susține cultura și arta contribuind la păstrarea și îmbogățirea valorilor culturale moldovenești, dar și încurajarea inițiativelor contemporane.
Află mai multe

EDUCAȚIE FINANCIARĂ

OTP Bank susține educația financiară și inovația, gestionând parteneriate cu diverse instituții de învățământ și organizații în domeniu. 
Află mai multe

INVESTIM ÎN SĂNĂTATE

OTP Bank susține proiecte în domeniul sănătății pentru a veni în sprijinul pacienților din țara noastră, în special copiii în suferință, cu diverse deficiențe, sau care necesită îngrijiri paliative, copiilor defavorizați, bolnavi, incluziunea socială a persoanelor cu nevoi speciale.

Află mai multe

SPORTUL CA STIL DE VIAȚĂ

Prin inițiativele pe care le susține, OTP Bank încurajează populația și angajații săi să adopte un stil de viață sănătos și activ, promovează atât sportul în aer liber și mișcarea, cât și grija pentru sănătate a fiecărei persoane.
Află mai multe

VOLUNTARIAT

Cultura voluntariatului este adânc înrădăcinată în cadrul băncii, actele de caritate și voluntariatul fiind parte din ADN-ul OTP Bank. Angajații băncii se impică activ în inițiativele socilale ale comunității, susținând cauze caritabile prin sport, ajutor fizic și donații, descoperind bucuria faptei bune pentru aproape. 
Află mai multe

CARITATE

OTP Bank a organizat și a participat la diverse campanii de caritate, pentru susținerea comunităților și a persoanelor aflate în dificultate. De-a lungul timpului, banca a făcut mai multe donații pentru pentru școli și licee din Chișinău și zonele rurale, iar în preajma sărbătorilor de iarnă organizează spectacole de teatru cu cadouri pentru copii cu sindromul Down, slab văzători sau din familii defavorizate. 
Află mai multe