Picture

Formare profesională

Formare profesională

Departamentul de Resurse Umane continuă să dezvolte și să implementeze proiecte care vizează dezvoltarea rețelei comerciale prin recrutarea de personal, gestionarea carierei și, în special, formarea profesională care vizează creșterea eficienței comerciale și personale a angajaților.

Centrul de Formare

OTP Bank dispune de un Centru de Formare modern, echipat cu toate instrumentele necesare pentru a organiza diverse tipuri de traininguri (de dezvoltare a competențelor profesionale și personale), fiind dotat cu infrastructura corespunzătoare pentru organizarea pauzelor de cafea și de prânz, astfel încât instruirea să ofere și posibilități de socializare, și arome savuroase.

Elementul distinctiv și unic pe piața bancară din Republica Moldova reprezintă Sucursala Școală din cadrul Centrului de Formare. Fiind amenajată ca o sucursală reală, este un bun exercițiu de simulare în condiții apropiate de realitate și de implementare a cunoștințelor obținute în timpul instruirilor. Implementăm cele mai bune practici și excelăm profesional pentru a fi și în continuare o bancă de referință pe piața bancară! Iar asta, pentru că așa este #corect!

La OTP Bank vei găsi un mediu în care să te dezvolți continuu și să avansezi în carieră. Îți punem la dispoziție o gamă variată de Programe de Formare, în dependență de tipul poziției pe care o deții, de experiență, dar și de necesitățile de dezvoltare profesională și personală: program de mentorat, formări interne, e-learninguri.

Pe parcursul programului, veți fi însoțiți de mentori (manager de departament și coordonator de program). Vei primi instruire (instruiri privind dezvoltarea abilităților de afaceri și pomparea deprinderilor soft), un plan individual de dezvoltare și sesiuni de feedback periodice.

În OTP Group, oamenii dau valoare şi sunt o adevărată resursă. De aceea, OTP Bank România recunoaşte, atrage, dezvoltă şi expune spre calitate şi profesionalism capitalul uman, rezultatul fiind o echipă tânără aflată într-un continuu proces de perfecţionare.