Ofertă promoțională! Deschide acum depozite în lei cu dobânzi de până la 12% anual și primești un card Visa Gold gratuit și șansa de a câștiga un aspirator robot performat! Vezi ofertele recomandate de OTP Bank.
Susținem afacerile locale cu finanțare din resursele CEB

Susținem afacerile locale cu finanțare din resursele CEBȚi-ai propus modernizarea echipamentelor, suplinirea stocului de materie primă sau poate expansiunea spațiilor de depozitare și producere pentru extinderea afacerii, însă pandemia ți-a dat planurile peste cap?

Atunci află că, în scopul depășirii crizei cauzate de pandemia COVID-19, cu suportul Guvernului R. Moldova, îți oferim soluții avantajoase de finanțare din resursele Băncii de Dezvoltare a Consiliului Europei (CEB) care te va susține cu lichidități necesare pentru desfășurarea activității, menținerea și crearea locurilor de muncă durabile.

Vei beneficia de:

  • 0% dobândă pentru 10% din suma totală a sub-împrumutului*
  • Valuta: MDL și EUR
  • Suma maximă: 600 mii EUR pentru investiții și 300 mii EUR pentru mijloace circulante
  • Termen maxim de rambursare: 6 ani


Cine poate beneficia?

Întreprinderi micro, mici, mijlocii (ÎMMM) autonome, în care ponderea unui co-proprietar non-IMMM nu depășește 25% din capitalul social al întreprinderii, cu numărul mediu anual de angajaţi de până la 249 persoane, cifra de afaceri anuală de până la 50 mil. EUR și bilanțul anual ce nu depășește 43 mil. EUR.


Care sunt activitățile eligibile?

Proiectul acoperă diverse domenii ale economiei naționale precum agricultura, activitatea de producere, export/import, comerț, etc.

Află mai multe detalii despre condițiile ofertei aici sau în orice sucursală a băncii. Ne poți contacta și online, completând formularul de contact cu subiectele Consultanță credite sau Programări.

*10% din suma totală a sub-împrumutului vor fi finanțate din resursele FIDA 3 reflow, FIDA 4 reflow sau FIDA 5 reflow ale OGPAE, iar 90% - din Fondurile CEB, cu dobândă în vigoare la data contractării facilitații de creditare.

Distribuie pe Facebook